Kaktusiki i sukulenciki Kati
- ROBERTOBORO
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lis 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochani, jestem Wam ogromnie wdzięczna za pomoc. Nie wiem co bym bez Was zrobiła
Nie miałam jeszcze czasu dokładnie przeanalizować waszych odpowiedzi. Zrobię to jutro.
Dziś taki zwariowany dzień. Niedawno do domku wróciłam.
Darku, głupio mi tak jakoś zawracać mu głowę. Pewnie ma dosyć swoich zajęć. Pomyślę jeszcze nad tym.
Katarinko, oj dawno Cię nie było. Mam nadzieję, że już doszłaś do siebie . Chciałabym, aby maluszki były dla mnie wyrozumiałe, zaakceptowały moje warunki uprawy no i rosły w siłe. Jak to będzie, okaże się w praniu
Nie miałam jeszcze czasu dokładnie przeanalizować waszych odpowiedzi. Zrobię to jutro.
Dziś taki zwariowany dzień. Niedawno do domku wróciłam.
Darku, głupio mi tak jakoś zawracać mu głowę. Pewnie ma dosyć swoich zajęć. Pomyślę jeszcze nad tym.
Katarinko, oj dawno Cię nie było. Mam nadzieję, że już doszłaś do siebie . Chciałabym, aby maluszki były dla mnie wyrozumiałe, zaakceptowały moje warunki uprawy no i rosły w siłe. Jak to będzie, okaże się w praniu
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
lecimy dalej
7. Echinopsis cv Haku yo
8.Mammillaria spinosissima' Un Pico'
9. Cereus tetragonus
10.Tephrocactus papyracanthus
11.
12.
13
14.Gymnocalycium ragonesii
7. Echinopsis cv Haku yo
8.Mammillaria spinosissima' Un Pico'
9. Cereus tetragonus
10.Tephrocactus papyracanthus
11.
12.
13
14.Gymnocalycium ragonesii
Moje doniczkowce i sukulenty