W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)
A ja musze przyznać, że udało mi się wywalić psa z łóżka, i teraz każdy śpi w swoim łóżeczku. Layla miała zwyczaj spania na moich plecach, albo między kolanami i wtedy żeby się ruszyć musiała ja budzić, przekładać itd.... obie byłyśmy często niewyspane. A ponieważ spanie z nią po operacji byłoby dla niej niebezpieczne, więc wykorzystałam tez czas na odzwyczajenie jej od spania w łóżku. Zresztą najtrudniej tą rozłąkę zniósł mój mąż
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
to forum jest niesamowite ... tylku dobrych ludzi ...
a może skorzystam z okazji i opowiem o Doris która szuka nowego domu
- jest to suka - ma ok 9 miesięcy i obecnie szuka nowego domu
właścicielka całe życie marzyła o haskim jednak nie przewidziała wszystkiego - gdy przyprowadziła psa do domu jej brat zaczął mieć problemy zdrowotne - okazało się że jest silnie uczulony na sierść(raz nawet wylądował po ataku w szpitalu) i nie może przebywać w domu - przez co zamieszkała w stodole. Właścicielka jest trochę przygnębiona ale zdecydowała że musi mu znaleźć nowy dom gdzie będzie miał więcej swobody. obecnie właścicielka musi się za każdym razem przebierać poza domem - w ubarnia do których może podejść do psa i przed powrotem do domu musi się znowu przebrać gdyż nawet niewielkie ilości sierści u jej brata powodują powrót alergi (brat ma być odczulany ale to potrwa)- dlatego nie chce ale musi oddać śliczną bursztynową suczkę haski - bez rodowodu - rodzice rodowodowi
- zdrową - zaszczepioną - regularnie przechodzącą kontrole weterynaryjne - tak więc jest zadbana
jeśli by ktoś był zainteresowany to na pw mogę podać szczegóły
- najlepiej do domu z ogrodem - Wrocław - oborniki ślaskie i okolice
tak wyglądała jak była mała
a może skorzystam z okazji i opowiem o Doris która szuka nowego domu
- jest to suka - ma ok 9 miesięcy i obecnie szuka nowego domu
właścicielka całe życie marzyła o haskim jednak nie przewidziała wszystkiego - gdy przyprowadziła psa do domu jej brat zaczął mieć problemy zdrowotne - okazało się że jest silnie uczulony na sierść(raz nawet wylądował po ataku w szpitalu) i nie może przebywać w domu - przez co zamieszkała w stodole. Właścicielka jest trochę przygnębiona ale zdecydowała że musi mu znaleźć nowy dom gdzie będzie miał więcej swobody. obecnie właścicielka musi się za każdym razem przebierać poza domem - w ubarnia do których może podejść do psa i przed powrotem do domu musi się znowu przebrać gdyż nawet niewielkie ilości sierści u jej brata powodują powrót alergi (brat ma być odczulany ale to potrwa)- dlatego nie chce ale musi oddać śliczną bursztynową suczkę haski - bez rodowodu - rodzice rodowodowi
- zdrową - zaszczepioną - regularnie przechodzącą kontrole weterynaryjne - tak więc jest zadbana
jeśli by ktoś był zainteresowany to na pw mogę podać szczegóły
- najlepiej do domu z ogrodem - Wrocław - oborniki ślaskie i okolice
tak wyglądała jak była mała
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu ja raczej nigdy nie wychodzę bez smyczy. Nie boję się, że Basti nie wróci - wróci, tylko jak się wylata A wtedy nie miałam czasu zabardzo i wyszliśmy tylko na siusiu. Z tym ganianiem wkoło bloku to może przesadziłam - po prostu musiałm iść po niego za blok. On jest jeszcze mały, więc nie dokońca się sucha (ma 6 miesięcy).
Jadziu Twoje psiaki super się bawią
Jadziu Twoje psiaki super się bawią
- tok76
- 100p
- Od: 18 paź 2008, o 07:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ja też oglądałam te zdjęcia i jestem wstrząśnięta. Jak można robić zwierzęciu taką krzywdę?czym ono sobie zasłużyło? serce się kraje gdy takie coś się ogląda... Molly za kilka dni kończy 6 miesięcy i już nieco wydoroślała choć głupoty dalej się jej trzymają. Jak mam trochę czasu to próbuję ją czegoś nauczyć i muszę przyznać,że z wielkim sukcesem. Oprócz-siad,leżeć,przynieś,daj,obrót,obrót w drugą stronę,poproś,piątka, ostatnio nauczyła się dawać łapę ale na razie tylko jedną. Albo ona taka pojętna albo ze mnie taki dobry nauczyciel...
Pozdrawiam, Gosia
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Polscy SS-mani.DankaWS pisze:Brak słów , jak możemy być tak okrutni Wyć się chce jak się na to patrzy.
Niemcy mieli potem Norynbergę i wyroki podziemia.
A za pasami, nawet polskie prawo się nie ujmuje.
Sadyzm jest prawnie tolerowany, bo zwierzę jest równe książce, taboretowi i łopatce.
Polscy SS-mani.
Hanka trafne porównanie, tylko ci zwyrodnialcy są praktycznie bezkarni
ostatnio oglądałam film o wywozie koni na rzeż chętnie sama bym tym ludziom zgotowała taki los jak oni tym niewinnym zwierzętom
Jadzia1 Twoja gromadka jak zawsze fajna
Aga a Twój Sziruś to troszkę większy od Pańci jest
a co tam u Pandziska naszego i oczywiście co u małej Malwinki
ostatnio oglądałam film o wywozie koni na rzeż chętnie sama bym tym ludziom zgotowała taki los jak oni tym niewinnym zwierzętom
Jadzia1 Twoja gromadka jak zawsze fajna
Aga a Twój Sziruś to troszkę większy od Pańci jest
a co tam u Pandziska naszego i oczywiście co u małej Malwinki
- Haniafrania
- 50p
- Od: 1 paź 2008, o 18:05