chwaścik pisze:teraz to już przesadziłeśmirzan pisze:Pożyteczny jest na takiej samej zasadzie,jak pijak,bo niszczy alkohol.Prawo jest robione dla pasożytów,szkodników,przestępców. . .![]()
Też się zgodzę że trochę przesadził.
Nie do końca. . . trwa spór o to czy krecik to szkodnik czy też pożyteczne zwierze, które czasami wchodzi w szkodę. Od przyjętego stanowiska w tej sprawie zależą późniejsze środki zaradcze.KaRo pisze:Dyskusja zbacza z tematu...
Chwaściku- a ja znam takie miejsce gdzie krety są i pełno turkuci- tym miejscem jest moja działka.W ubiegłym roku poznałem takie miejsce, ani jednego kreta! Za to pełno turkuciów
ZBYSZKU , już niejednej osobie na Tym FORUM zalecałem wizytę u psychoanalityka jeżeli nie potrafią utrzymać swoich emocji na wodzy i próbują się na Tym Forum odreagować, to samo polecałbym i Tobie.Uważam, że właśnie forum jest miejscem do wyrażnie nie tylko fachowych uwag i porad, ale także swoich emocji i służyć w pewnym sensie takiemu odreagowaniu.
I o to mi przecież chodzi. Mnie ta luźna dyskusja Pań na każdy temat- także zupełnie nie związana z działkami czy szerzej z ogrodami zupełnie nie przeszkadza. Sam dyskutuję o niczym z naszymi Paniami.mirzan pisze:Troszkę luzu Panie i Panowie.
Zbyszek444 pisze:I o to mi przecież chodzi. Mnie ta luźna dyskusja Pań na każdy temat- także zupełnie nie związana z działkami czy szerzej z ogrodami zupełnie nie przeszkadza. Sam dyskutuję o niczym z naszymi Paniami.mirzan pisze:Troszkę luzu Panie i Panowie.
Właśnie po to są fora i tak większość je traktuje.
Ja, jak mniemam również zdecydowana większość jest tu dla zabawy, a nie dla robienia kariery naukowej z dziedziny funkcjonowania ogrodów działkowych.
Przecież każdy średniorozgarnięty "klepacz klawiatury"jeżeli potrzebuje jakiejś informacji to nie musi jej szukać tu na forum, wystarczy wpisać interesujący nas temat w wyszukiwarkę i mamy jak na tacy.
Tadeusz jednak uważa, że bez jego przeogromnej wiedzy i porad fachowych wielu działkowiczów sobie z niczym nie poradzi. Powtórzę: może tak, a może jednak nie?
To jest nas już dwójka.Fallenangelv pisze:
Witam:)
Ja osobiście zgadzam się ze Zbyszkiem.Forum jest miejscem do dyskusji,zabawy,wyluzowania się itp. , przy okazji możemy dowiedzieć się czegoś pożytecznego.
Forum jest jak rodzina a w każdej rodzinie wybuchają konflikty.
Każdy ma prawo do wyrażania swoich emocji)bez obrażania się rzecz jasna) .
Pozdrawiam.