a może to jest sposób coby pasożyty nie niszczyły naszych roślin - dać im lepsze żarłotreissi pisze:Tyle szczęścia w nieszczęściuaconitum pisze:ale korzeni przynajmniej nie żarły....
Treissi na zielono cz.2
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu u mnie na odwrót Ja nie znoszę czosnku, a mój M lubi
Zeniu chyba nie zaszkodzi skoro dziewczyny próbowały. Ja dzisiaj wsadziłam mkawałek do szeflerki. Zobaczymy co będzie.
Dzisiaj mam straszną ochotę na wiosenne zabiegi przy roślinkach. Wiem, ze jeszcze troszkę zawcześnie, więc moimi ofiarami padły tylko koleusy, reo i trzykrotka purpurowa.
W poniedziałek przytnę chyba hibki, bo na nie już pora
Zeniu chyba nie zaszkodzi skoro dziewczyny próbowały. Ja dzisiaj wsadziłam mkawałek do szeflerki. Zobaczymy co będzie.
Dzisiaj mam straszną ochotę na wiosenne zabiegi przy roślinkach. Wiem, ze jeszcze troszkę zawcześnie, więc moimi ofiarami padły tylko koleusy, reo i trzykrotka purpurowa.
W poniedziałek przytnę chyba hibki, bo na nie już pora
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Dziewczyny
a ja już przesadzam i przycinam Przecież to już koniec lutego Hibki już przycięłam na początku tygodnia.
a ja już przesadzam i przycinam Przecież to już koniec lutego Hibki już przycięłam na początku tygodnia.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Ja też robię sobie wiosnę w domu , skoro to koniec lutego , a na działce nie ma jak się rozkrecić z dziabkami przez te śnieżne zaspy
Czy na wełnowce też czosnek pomaga? Mam zaatakowaną zroślichę i nie mogę się tego dziadostwa pozbyć . Kupiłam jakieś drogie pałeczki do ziemi , ale szkodniki mają się doskonale po tej chemii.
Czy na wełnowce też czosnek pomaga? Mam zaatakowaną zroślichę i nie mogę się tego dziadostwa pozbyć . Kupiłam jakieś drogie pałeczki do ziemi , ale szkodniki mają się doskonale po tej chemii.