Storczyki moni ;)
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniu piękny
faktycznie brat bliźniak mojego
ech, dlaczego my zawsze przed facetami musimy ukrywać nasze zakupy
faktycznie brat bliźniak mojego
ech, dlaczego my zawsze przed facetami musimy ukrywać nasze zakupy
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Ja też się nad tym zastanawiałam, ale tak naprawdę to Ci nasi M też chyba lubią kwiatki tylko się nie przyznają Ja nie mogła bym być z kimś kto nie lubi kwiatków i wcale nie czuje tego " zielonego bluesa" Pozdrowienia dla wszystkich M- żeby jeszcze trochę wytrzymali:-)
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Arielku ja tez nie przypuszczalam, ze kiedys będę musiala kwiatki po szafach chowac A Ty sorawdz dobrze swoja, "a noz widelec"
Mala Mi, Gelko Biale sa ladne i maja tez duze kwiaty tzn wieksze niz inne chyba. Ja mam jeszcze bialego z fozowym srodkiem, ale odpoczywa teraz
Asiu, Karolino moj M lubi zielone, ale uwaza, ze juz przesadzam, bo parapety male i ciagle cos przybywa i w ogole...
Mala Mi, Gelko Biale sa ladne i maja tez duze kwiaty tzn wieksze niz inne chyba. Ja mam jeszcze bialego z fozowym srodkiem, ale odpoczywa teraz
Asiu, Karolino moj M lubi zielone, ale uwaza, ze juz przesadzam, bo parapety male i ciagle cos przybywa i w ogole...
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Wiesz, mysle, ze zima jest niesprzyjajacym czasem dla kwiatow Trzeba czekac na wiosne, w niej jedyna nadzieja
Najwazniejsze, ze ma ped a potem to juz pojdzie Ale z drugiej strony jak roslby tak szybko znowu, to niewiadomo co byloby z pakami a tak jak przyjda sloneczne dni to dostanie "kopa" i zakwinie.
Najwazniejsze, ze ma ped a potem to juz pojdzie Ale z drugiej strony jak roslby tak szybko znowu, to niewiadomo co byloby z pakami a tak jak przyjda sloneczne dni to dostanie "kopa" i zakwinie.