Działka Pestki - 2009 zapraszam
-
- 100p
- Od: 30 sty 2009, o 19:41
Witam pestko. W końcu i ja wybrałem się w odwiedziny. Nie będę się zachwycał Twoją piękną działeczką- to zrobili już wcześniej odwiedzający, alę zastanawiam się dlaczego likwidujesz warzywnik??? Pewnie, że ładniej jest na działce typowo rekreacyjnej - choć nie do końca.
Jeżeli ma się odpowiednio zaprojektowany warzywnik i wszystko posiane i posadzone pod sznureczek to również ma swój urok, a wszystko otoczone rabatami pełnymi kwiatów.
Zobaczysz gdy porobię w tym roku zdjęcia swojej działeczki w 1/3 warzywnej.
Te zdjęcia, które zamieściłem obecnie na forum nie oddają wszystkiego z prostej przyczyny.
To nie były zdjęcia do prezentacji - ot takie fotki pstrykane przez tego kto złapał aparat.
Gdy w tym roku porobię zdjęcia w odpowiedniej perspektywie to dopiero odda jak pięknie może się prezentować ogród z dużym warzywnikiem. Przecież ja również mam działkę typowo rekreacyjną. Co szkodzi mieć równocześnie troszkę pożytku i wyprodukować sobie troszeczkę warzyw - zdrowych warzyw???
Jeżeli ma się odpowiednio zaprojektowany warzywnik i wszystko posiane i posadzone pod sznureczek to również ma swój urok, a wszystko otoczone rabatami pełnymi kwiatów.
Zobaczysz gdy porobię w tym roku zdjęcia swojej działeczki w 1/3 warzywnej.
Te zdjęcia, które zamieściłem obecnie na forum nie oddają wszystkiego z prostej przyczyny.
To nie były zdjęcia do prezentacji - ot takie fotki pstrykane przez tego kto złapał aparat.
Gdy w tym roku porobię zdjęcia w odpowiedniej perspektywie to dopiero odda jak pięknie może się prezentować ogród z dużym warzywnikiem. Przecież ja również mam działkę typowo rekreacyjną. Co szkodzi mieć równocześnie troszkę pożytku i wyprodukować sobie troszeczkę warzyw - zdrowych warzyw???
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Pestko !!!
Dzisiaj zajrzałam na Twoją działeczkę . Jest bardzo ładna i taka "wypieszczona " Pozwolisz że będę do Ciebie zaglądać i może jakiś pomysł przeniosę do siebie . Odwiedzając taką ilość działek zawsze można coś podejrzeć .
Dzisiaj zajrzałam na Twoją działeczkę . Jest bardzo ładna i taka "wypieszczona " Pozwolisz że będę do Ciebie zaglądać i może jakiś pomysł przeniosę do siebie . Odwiedzając taką ilość działek zawsze można coś podejrzeć .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Pestko. Składam rewizytę i zostawiam pączek dla Ciebie
http://www.paczekdlaciebie.pl/161599
http://www.paczekdlaciebie.pl/161599
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Ido
dzięki ze zajrzałaś na moją działeczkę
pozdrawiam
dzięki ze zajrzałaś na moją działeczkę
pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Pestko Ja dopiero w tym roku zabiorę się za urządzanie mojej działki dlatego wędruję ciągle po tych wirtualnych ogródkach w poszukiwaniu natchnienia Tak trafiłam do Ciebie....bardzo tu kolorowo,mam nadzieję ,że u mnie niedługo też tak bedzie Fajna ta Twoja jukka - ja też mam u siebie kilka sztuk ale moje wyglądają jak dobrze wyrośnięta trawa Życzę powodzenia w realizacji planów
Pozdrawiam słonecznie - Baśka
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Cynthio
na pewno na wiosnę spełnią sie twoje plany
dzięki że do mnie wpadłaś
pozdrawiam
na pewno na wiosnę spełnią sie twoje plany
dzięki że do mnie wpadłaś
pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam