Moje rośliny - filip11
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
-
- 200p
- Od: 9 mar 2007, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Oto zdjęcia z degustacji 2 kumkwatów (na drzewku wisi jeszcze ponad 10, ale tak pięknie wyglądają, że aż żal zrywać). Niestety nie mogę zamieścić aktualnych zdjęć rośliny, ponieważ kumkwat zimuje u dziadka, fotki pstryknę przy najbliższej okazji. Smak kumkwata niczym nie odstaje od tego kupnego. Kto próbował te przepyszne owoce ten wie jaki mają urok . Czy nie wyglądają apetycznie?
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Filipku
owocki wygladają cudownie.Ja niedawno zjadłam mandarynki z własnego drzewka,tylko były bardzo kwaśne mimo że już dojrzałe.
Masz cudowną kolekcję cytrusów.
owocki wygladają cudownie.Ja niedawno zjadłam mandarynki z własnego drzewka,tylko były bardzo kwaśne mimo że już dojrzałe.
Masz cudowną kolekcję cytrusów.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
Witam;)
Jestem nowa na tym forum przed chwilą przeczytałam kilkanaście jego stron:)
Widziałam roślinki Filipa są zdumiewające. Widziałam też figę. Mam pytanie odnośnie jej, kupiłam sobie właśnie na allegro i chciałam zapytać czy to dobry wybór (bo zastanawiałam sie też nad innymi roślinkami). Nie bd miała możliwości żeby ją wynosić na dwór i czy to nie wyrośnie wielki mamut i czy będzie mieć owoce? Co o tym sądzicie??
Jestem nowa na tym forum przed chwilą przeczytałam kilkanaście jego stron:)
Widziałam roślinki Filipa są zdumiewające. Widziałam też figę. Mam pytanie odnośnie jej, kupiłam sobie właśnie na allegro i chciałam zapytać czy to dobry wybór (bo zastanawiałam sie też nad innymi roślinkami). Nie bd miała możliwości żeby ją wynosić na dwór i czy to nie wyrośnie wielki mamut i czy będzie mieć owoce? Co o tym sądzicie??
-
- 200p
- Od: 9 mar 2007, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Tak prezentuje się moja mandarynka po zimowym przycięciu. Chciałbym forować ją na pniu i po części mi się to udało, musi się tylko trochę rozkrzewić, szczególnie na boki, bo prezentuje się "płasko".
Przepraszam za jakość zdjęć, ponieważ padła mi matryca. Aparat ma 4 lata i niestety będzie trzeba kupić nowy bo naprawa tej wady jest bardzo droga.
Przepraszam za jakość zdjęć, ponieważ padła mi matryca. Aparat ma 4 lata i niestety będzie trzeba kupić nowy bo naprawa tej wady jest bardzo droga.