Kaktusiki i sukulenciki Kati
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 28 lut 2009, o 11:23
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ja kochani mam tylko 3 katusiki- kraży słownictwo, ze kto trzyma kaktusy- ten sam bedzie:( i co wy nato- uwielbiam je hodowac- ale nie mam na to czasu zabardzo- i wiecie teraz mi trochę podupadły- mimo ze one niewymagają zadnego pielognowania co dzień:). Mam inne niz widze tutaj- ale niezałącze dzisiaj zdjecia- ale postaram sie ale nazwy oj tez nie znam.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kobietko, mi już staropanieństwo nie grozi, więc kaktuski mogę hodować
Czekam na fotki twoich 3 okazów
A tak na marginesie. Chyba nie potrafię milczeć. Czytanie i oglądanie nie zdaje egzaminu i jest bez sensu. Z resztą i tak nikt nie stosuje się do zaleceń admina, dlaczego tylko ja mam milczeć. Ograniczę się tylko do nie wklejania fotek
Czekam na fotki twoich 3 okazów
A tak na marginesie. Chyba nie potrafię milczeć. Czytanie i oglądanie nie zdaje egzaminu i jest bez sensu. Z resztą i tak nikt nie stosuje się do zaleceń admina, dlaczego tylko ja mam milczeć. Ograniczę się tylko do nie wklejania fotek
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
to przesądy,kto lubi kaktusy jest OKkobietka1982 pisze:Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ja kochani mam tylko 3 katusiki- kraży słownictwo, ze kto trzyma kaktusy- ten sam bedzie:( i co wy nato- uwielbiam je hodowac- ale nie mam na to czasu zabardzo- i wiecie teraz mi trochę podupadły- mimo ze one niewymagają zadnego pielognowania co dzień:). Mam inne niz widzę tutaj- ale niezałącze dzisiaj zdjecia- ale postaram się ale nazwy oj tez nie znam.
- kati-1976
To teraz masz Darku ciężki orzech do zgryzienia. Musisz wybierać kaktusy albo......
Ciekawe co wybierzesz
No chyba, że znajdziesz jakąś kaktusiarę i oboje stawicie czoła przesądom
-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- darekcn42
- 1000p
- Od: 9 lut 2009, o 18:43
No tak, to racja, zawsze były sprzeciwy... Na kaktusach to ja nie poprzestałem. Dzisiaj ganiałem cały dzień po polach i lasach z aparatem, fotografia... Uwielbiam spacery, co z panią można byłoby pogodzić ., następnie geografia, astronomia, muzyka, gra na drums-ach itd, komputery, telefony i reszta. Dużo tego... Tylko jak to będzie kiedyś razem pogodzić? Pytanie retoryczne .
Pozdrawiam, Darek.
- kati-1976
He he coś w tym jest, bo mój M to samo mówi.Swagman pisze:trzeba zacząć od tego ze próby zrozumienia kobiety są skazane na niepowodzenie z doświadczenia wiem że męski mózg tego nie jest w stanie zrobić