Kaktusiki i sukulenciki Kati

Zablokowany
kobietka1982
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 28 lut 2009, o 11:23

Post »

Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ja kochani mam tylko 3 katusiki- kraży słownictwo, ze kto trzyma kaktusy- ten sam bedzie:( i co wy nato- uwielbiam je hodowac- ale nie mam na to czasu zabardzo- i wiecie teraz mi trochę podupadły- mimo ze one niewymagają zadnego pielognowania co dzień:). Mam inne niz widze tutaj- ale niezałącze dzisiaj zdjecia- ale postaram sie ale nazwy oj tez nie znam. :shock:
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kobietko, mi już staropanieństwo nie grozi, więc kaktuski mogę hodować :lol: :lol: :lol:
Czekam na fotki twoich 3 okazów :D

A tak na marginesie. Chyba nie potrafię milczeć. Czytanie i oglądanie nie zdaje egzaminu i jest bez sensu. Z resztą i tak nikt nie stosuje się do zaleceń admina, dlaczego tylko ja mam milczeć. Ograniczę się tylko do nie wklejania fotek :twisted:
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Krzysztof N
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 18:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

kobietka1982 pisze:Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ja kochani mam tylko 3 katusiki- kraży słownictwo, ze kto trzyma kaktusy- ten sam bedzie:( i co wy nato- uwielbiam je hodowac- ale nie mam na to czasu zabardzo- i wiecie teraz mi trochę podupadły- mimo ze one niewymagają zadnego pielognowania co dzień:). Mam inne niz widzę tutaj- ale niezałącze dzisiaj zdjecia- ale postaram się ale nazwy oj tez nie znam. :shock:
to przesądy,kto lubi kaktusy jest OK ;:1
Awatar użytkownika
darekcn42
1000p
1000p
Od: 9 lut 2009, o 18:43

Post »

No a jednak przesąd sprawdza się w moim przypadku. Hoduję kaktusy i jestem sam... Jednak nie na darmo nazywane są kawalerskimi kwiatkami, mój brat cioteczny też hoduje i też jest sam.
Pozdrawiam, Darek.
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:lol: :lol: :lol:
To teraz masz Darku ciężki orzech do zgryzienia. Musisz wybierać kaktusy albo......
Ciekawe co wybierzesz :wink:
No chyba, że znajdziesz jakąś kaktusiarę i oboje stawicie czoła przesądom :D
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p
Od: 9 lip 2007, o 16:04

Post »

Darku bez przesady, młody człowiek jeszcze jesteś, daleko Ci jeszcze do stanu starokawalerskiego, tak jeszcze 10lat :lol:
Krzysztof N
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 18:26

Post »

Zgadzam się z Kati,ja szukałe kogoś kto polubi wraz ze mną moje zainteresowania,oj było ciężko Dareku bo na kaktusach się nie kończy,ale wierzę że dasz rade
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 20:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

O przesądach o staropanieństwie też słyszałam. :lol: Staropanieństwo mi tez już nie grozi ,mogę byc jedynie panną z odzysku :wink: Teraz to mówią ,że kto jakie zielone lubi to taki ma charakter. To ja mam" kolczasy" i dobrze mi z tym :lol: :lol:
Swagman
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 sty 2009, o 23:58

Post »

to nie polega na tym - problem w tym ze kobiety nie znoszą konkurencji w każdej postaci ,jeśli facet jest pasjonatem na ogól jest tez kawalerem natomiast w druga stronę wygląda to tak ze jeżeli kobita jest pasjonatką to chłop tak naprawdę nie ma żadnych zainteresowań poza jasnym pełnym i meczem :idea: :wink:
Awatar użytkownika
darekcn42
1000p
1000p
Od: 9 lut 2009, o 18:43

Post »

No tak, to racja, zawsze były sprzeciwy... Na kaktusach to ja nie poprzestałem. Dzisiaj ganiałem cały dzień po polach i lasach z aparatem, fotografia... Uwielbiam spacery, co z panią można byłoby pogodzić :)., następnie geografia, astronomia, muzyka, gra na drums-ach itd, komputery, telefony i reszta. Dużo tego... Tylko jak to będzie kiedyś razem pogodzić? Pytanie retoryczne :).
Pozdrawiam, Darek.
Swagman
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 sty 2009, o 23:58

Post »

trzeba zacząć od tego ze próby zrozumienia kobiety są skazane na niepowodzenie z doświadczenia wiem że męski mózg tego nie jest w stanie zrobić :idea:
Awatar użytkownika
k-arolka
1000p
1000p
Od: 1 sie 2007, o 21:54

Post »

hehe moj chlopak jest zadowolony, ze mam swoje zainteresowania, ze czyms sie pasjonuje. Ona ma na temat historii, wojny a ja kaktusów:)
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Swagman pisze:trzeba zacząć od tego ze próby zrozumienia kobiety są skazane na niepowodzenie z doświadczenia wiem że męski mózg tego nie jest w stanie zrobić :idea:
He he coś w tym jest, bo mój M to samo mówi.
Zablokowany

Wróć do „Moje kaktusy i inne sukulenty !”