Moje "zaczarowane" kwiaty - kolekcja Haliny - 1cz.
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko ja mam takie same Paphipedilum ale u mnie w tej chwili nie kwitnie, rośnie mu nowa rozeta. Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Halinko, "zaszalałaś" bardzo pozytywnie To oczywiście w związku z Twoimi nowymi zakupami !
Sabotek niesamowity A z tego "słonecznego" falenopsisa będziesz miała pociechę. One długo kwitną
i chętnie ponawiaja kwitnienia. A okaz kupiłaś bardzo piękny. Korzonki super i jeszcze w dodatku 2 pędy.
Gratuluję dobrego wyboru. Niech Ci sprawiaja dużo radości !
Sabotek niesamowity A z tego "słonecznego" falenopsisa będziesz miała pociechę. One długo kwitną
i chętnie ponawiaja kwitnienia. A okaz kupiłaś bardzo piękny. Korzonki super i jeszcze w dodatku 2 pędy.
Gratuluję dobrego wyboru. Niech Ci sprawiaja dużo radości !
- orange30
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joasiu faktycznie to już jest szalona choroba, stosunkowo szybko postępująca. Zastanawiam się czy nie zastosować jakiejś terapii Ale ktoś mi kiedyś powiedział, że na ten problem najlepszy jest jakiś nowy storczyk lub dwa hi hi.
A teraz pokażę kropeczka jak ślicznie przekwita-zielenieje z żalu, że niedługo słoneczko wiosenne a on kończy swoje obecne kwitnienie. Kwitnie od listopada u mnie prezencik od mojej forumowej koleżaneczki
I moja radość, jedyny storczyk, który nie zrzucił żadnego pąka tej zimy - ma ich 7 i sukcesywnie się otwierają (moje kwitnienie )
Na ostatniej fotce moje nowości we wspólnym towarzystwie.
A teraz pokażę kropeczka jak ślicznie przekwita-zielenieje z żalu, że niedługo słoneczko wiosenne a on kończy swoje obecne kwitnienie. Kwitnie od listopada u mnie prezencik od mojej forumowej koleżaneczki
I moja radość, jedyny storczyk, który nie zrzucił żadnego pąka tej zimy - ma ich 7 i sukcesywnie się otwierają (moje kwitnienie )
Na ostatniej fotce moje nowości we wspólnym towarzystwie.
- orange30
Eh kochane jesteście, tyle miłych słów, że aż urosłam z tej dumy
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki u moich kwitnących.
Ten z pierwszej fotki już przekwita, zostały mu tylko 2 kwiatuszki, ale stoi od listopada u mnie. Szczery prezent bo tak dobrze się trzyma
Pozdrowionka dla miłych odwiedzających mój wątek
Dla przypomnienia falek który obecnie ma 7 pąków - jego poprzednie kwitnienie
I obecne jego kwitnienie
Poprzednio był cytrynowy a obecnie jest lekko kremowy, jego dolne płatki są tylko cytrynowe. Taki to z niego dziwaczek
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki u moich kwitnących.
Ten z pierwszej fotki już przekwita, zostały mu tylko 2 kwiatuszki, ale stoi od listopada u mnie. Szczery prezent bo tak dobrze się trzyma
Pozdrowionka dla miłych odwiedzających mój wątek
Dla przypomnienia falek który obecnie ma 7 pąków - jego poprzednie kwitnienie
I obecne jego kwitnienie
Poprzednio był cytrynowy a obecnie jest lekko kremowy, jego dolne płatki są tylko cytrynowe. Taki to z niego dziwaczek
- orange30
Joasiu już wstawiałam fotki,ale niestety coś się posmerfiło na forum jak wiesz i nie ma nic z ostatnich dni. Rozleniwiłam się ostatnio czy co? Sama nie wiem, nawet mi się pisać nie chce Ale pokażę bo niektórzy nie widzieli mojego "wychowanka". Oto on
To tyle fotek z sesji mojego siedmio pąkowego A teraz sabotek przedstawiający swoje postępy w dążeniu do kwitnienia
Jutro wstawię fotki moich nowości. Odwiedziłam w sobotę LM w Gliwicach. Dla zainteresowanych podaję, że było podłoże do storczyków firmy OS
To tyle fotek z sesji mojego siedmio pąkowego A teraz sabotek przedstawiający swoje postępy w dążeniu do kwitnienia
Jutro wstawię fotki moich nowości. Odwiedziłam w sobotę LM w Gliwicach. Dla zainteresowanych podaję, że było podłoże do storczyków firmy OS