Nowej pasji początek II - moje roślinki
- aguka
- 1000p
- Od: 16 lut 2009, o 22:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nowej pasji początek II - moje roślinki
Witam ponownie, widzę że nie ma mojego tematu przez awarię więc ponawiam swój temat.
Dracena:
Fiołek - niestety nie wygląda już tak ładnie bo dwa największe listki zjadł pies
Pinus Pinea jedna duża druga mała zaledwie 6cio dniowa:
Azalia (a raczej trzy w 1) już niestety przekwitła ale jeszcze jakieś tam kwiatki ma:
Posiałam jeszcze adenium obesum, krzew granatu, i cytrynę (ze zwykłych pestek mam nadzieję, że się uda). Mam jeszcze azalie ale jest po przejściach z ślimakami, ziemiórkami musiałam je (były 4ry malutkie w jednej doniczce) rozsadzić i nie wiem czy którakolwiek przeżyje (ponoć ciężko przechodzą takie drastyczne zabiegi). Pokaże je jak odżyją jeśli w ogóle...
Dracena:
Fiołek - niestety nie wygląda już tak ładnie bo dwa największe listki zjadł pies
Pinus Pinea jedna duża druga mała zaledwie 6cio dniowa:
Azalia (a raczej trzy w 1) już niestety przekwitła ale jeszcze jakieś tam kwiatki ma:
Posiałam jeszcze adenium obesum, krzew granatu, i cytrynę (ze zwykłych pestek mam nadzieję, że się uda). Mam jeszcze azalie ale jest po przejściach z ślimakami, ziemiórkami musiałam je (były 4ry malutkie w jednej doniczce) rozsadzić i nie wiem czy którakolwiek przeżyje (ponoć ciężko przechodzą takie drastyczne zabiegi). Pokaże je jak odżyją jeśli w ogóle...
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18