Moje "zaczarowane" kwiaty - kolekcja Haliny - 1cz.
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
No Wiesz , gdybym ja tego żółtego "takiego sobie " spotkał , to by u mnie zagościł ( zależy w jakiej cenie by był , bo ja ostatnio " spłukany " jestem ) , piękny jest :P .orange30 pisze: Takie sobie te osobniki,
Ja też sie nie mogę doczekać MM :P
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Haha , no i dobrze :P , okazja może sie nie powtórzyć .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
- orange30
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
Jak tak dalej choroba będzie postępować, to będzie potrzebna z pewnością wizyta w Poradni Leczenia Uzależnień. Hi hi już to widzę:) Ja i inni uzależnieni na jednym oddziale szpitalnym he he Jak pozostali pacjenci się zarażą ode mnie to mniejsze zło, gorzej jak mi przypadnie bakcyl sąsiadki czy sąsiada
No to tyle żartów, teraz poważnie. Byłam dzisiaj w LIDL-u na zakupach i oczywiście pierwsze stoisko, które odwiedziłam to "kwiaty". Efekt poniżej
No to tyle żartów, teraz poważnie. Byłam dzisiaj w LIDL-u na zakupach i oczywiście pierwsze stoisko, które odwiedziłam to "kwiaty". Efekt poniżej
- orange30
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
Wszystkim miłym koleżankom forumowym zaglądającym do mojego wątku, dla odwrócenia uwagi od storczykowych zachcianek dedykuję z okazji NASZEGO KOBIECEGO ŚWIĘTA http://0803.pl/k,SEFMSU5BfDE=