Kaktusiki i sukulenciki Kati
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 28 lut 2009, o 11:23
Cześć:) kurcze ile na to jest mysli hmhmhm. Niechce byc sama, dlatego,ze kocham kaktusy. Ale jestem sama, alle to nie dlatego- to raczej tak wysżło.
Ej a moze jest jakisio fajowy mezczyzna wolny - bo kurcze te sobotnie wieczory- moglibyśmy spedzić na rozóżnieniu tych moich kaktusów.....................................
ale słyszłam też ,ze jak ktos ma w ogrodzie choinki i swierki to też jest sam- błagam owalcie te
"walniete"mity
całusy
Ej a moze jest jakisio fajowy mezczyzna wolny - bo kurcze te sobotnie wieczory- moglibyśmy spedzić na rozóżnieniu tych moich kaktusów.....................................
ale słyszłam też ,ze jak ktos ma w ogrodzie choinki i swierki to też jest sam- błagam owalcie te
"walniete"mity
całusy
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O matko jakie propozycje. Wystraszyłam się już, że weszłam na jakieś ogłoszenia matrumonialne
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 28 lut 2009, o 11:23
- kati-1976
Wściekłam się.
Ktoś z domowników zrzucił moje siewki astro z parapetu i nie chce się przyznać. Zmowa milczenia
Pozbierał ziemię wymymłaną z siewkami do pudełeczka.
Szlak mnie trafił jak to zobaczyłam. Powyciągałam te siewki, które się dało(szt 4 z 8szt) i na nowo posadziłam. Chyba nic z nich nie będzie ale jeszcze mam nadzieję.
Ktoś z domowników zrzucił moje siewki astro z parapetu i nie chce się przyznać. Zmowa milczenia
Pozbierał ziemię wymymłaną z siewkami do pudełeczka.
Szlak mnie trafił jak to zobaczyłam. Powyciągałam te siewki, które się dało(szt 4 z 8szt) i na nowo posadziłam. Chyba nic z nich nie będzie ale jeszcze mam nadzieję.
- kati-1976
Dobrze, że zostawiłam sobie kilka nasionek , to wysieję znowu. Małe doswiadczenie w tym mam to na pewno nie zniszczę, ale tym razem je dobrze zabezpieczę.