Działka - pasja graci
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko przepiękne zdjęcia, a to z rojnikami w donicy- REWELACJA-. Widzę, że świetne roślinki kupiłaś, uwielbiam lilie, begonie również A lobelia przepiękna, koniecznie muszę sie o nią postarać, powiem szczerze, że myślałam, że jest tylko jednoroczna, nie miałam pojęcia, że jest i taka piękna bylinowa
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam. Dzięki za odwiedziny.
Agnieszko życzę powodzenia w modelowaniu doniczek. To wcale nie takie trudne.
Taro "chciejstwo" to bardzo dobra choroba. Warto na nią chorować, a pomysły same się znajdują. Tylko należy je wdrażać w zycie.
A propo byłam wczoraj na działce. Już zaczyna się wiosna. Kwitną przeiśniegi, pokazują się krokusy, zaczynają kwitnąć pierwsze pierwiosnki, a najładniej kwitnie wrzosiec biały i czerwony. W najbliższym czasie poproszę męża, aby zrobił fotki. Na razie jesteśmy zajęci, ponieważ mój mąż jest wiceprezesem naszego ogrodu i przygotowujemy dokumentację na Zebranie. Trochę tego jest a ja służę za sekretarkę, bo mam lepiej opanowany komputer.
Agnieszko życzę powodzenia w modelowaniu doniczek. To wcale nie takie trudne.
Taro "chciejstwo" to bardzo dobra choroba. Warto na nią chorować, a pomysły same się znajdują. Tylko należy je wdrażać w zycie.
A propo byłam wczoraj na działce. Już zaczyna się wiosna. Kwitną przeiśniegi, pokazują się krokusy, zaczynają kwitnąć pierwsze pierwiosnki, a najładniej kwitnie wrzosiec biały i czerwony. W najbliższym czasie poproszę męża, aby zrobił fotki. Na razie jesteśmy zajęci, ponieważ mój mąż jest wiceprezesem naszego ogrodu i przygotowujemy dokumentację na Zebranie. Trochę tego jest a ja służę za sekretarkę, bo mam lepiej opanowany komputer.
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gracjo znowu obejrzałam Twoja działeczkę i podziwiam nieustannie kosz trzmielinowy a do tego jeszcze doszły rojniki w misie.No ale chwilę ,pisząc to przypomina mi się że ja też mam rojniki w podobnej misie ...ha!ha!jak to mówią..cudze chwalicie..Będę musiała je bardziej wyeksponować no i może więcej żwirkiem podsypać.?? Tak czy tak zainspirowałaś mnie do zastanowienia się ....no cóż trzeba będzie pomyśleć.
pozdrawiam Cię serdecznie.
Maryna. ;:2
pozdrawiam Cię serdecznie.
Maryna. ;:2
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko było wielką przyjemnością dla mnie spacerowanie po Twojej działce.
Urzekły mnie te malutki niebieski zawilce.Czy to są z bulwek i zimują u Ciebie w gruncie
Pomysł z obklejeniem donic to na pewno ściągnę. Zastanawiam się tylko czy dam radę obkleić
już te obsadzone . Mam dużo kompozycji w dużych , czarnych , plastikowych donicach które
tak mało ciekawie wyglądają.
Ja z każdego spaceru w plener coś na działkę przywożę , korzenie , gałęzie, kamienie itp.
Pozdrawiam pokrewną duszę.
Urzekły mnie te malutki niebieski zawilce.Czy to są z bulwek i zimują u Ciebie w gruncie
Pomysł z obklejeniem donic to na pewno ściągnę. Zastanawiam się tylko czy dam radę obkleić
już te obsadzone . Mam dużo kompozycji w dużych , czarnych , plastikowych donicach które
tak mało ciekawie wyglądają.
Ja z każdego spaceru w plener coś na działkę przywożę , korzenie , gałęzie, kamienie itp.
Pozdrawiam pokrewną duszę.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Działka -pasja Graci
Grażynko zdjęcia piękne świetny stolik i stołeczki bardzo ciekawe jak
zwykle. Nie słyszałam nigdy o lobeli bylinie muszę takiej poszukać
zwykle. Nie słyszałam nigdy o lobeli bylinie muszę takiej poszukać
Dobry wieczór. Nie było mnie trochę.
To co mam na działce to trochę pomysły "Dobromira". Wykorzystuje wszystko co wydaje mi sie ciekawe.
Cynthio - kawa była chyba smaczna. Zaraz do Ciebie pobiegnę.
jeśli chodzi o działkę mam w tej chwili galimatias w głowie. Pomysły nie mogą za mną nadążyć, ale pogoda jest jaka jest. Na razie buszuję po sklepach.
Na pocieszenie wiosna 2008, ale wiosna 2009 już idzie. W najblizszym szasie nowe fotki.
To co mam na działce to trochę pomysły "Dobromira". Wykorzystuje wszystko co wydaje mi sie ciekawe.
Cynthio - kawa była chyba smaczna. Zaraz do Ciebie pobiegnę.
jeśli chodzi o działkę mam w tej chwili galimatias w głowie. Pomysły nie mogą za mną nadążyć, ale pogoda jest jaka jest. Na razie buszuję po sklepach.
Na pocieszenie wiosna 2008, ale wiosna 2009 już idzie. W najblizszym szasie nowe fotki.