Storczyki Storczykowej
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Storczykowa
- Storczykowa
- Storczykowa
- Storczykowa
dzisiaj moja kolekcja powiększyła się o 2 Phalaenopsisy, których zdjęcia zaraz wstawię. byłam też na spotkaniu storczykowym, porobiłam kilka zdjęć, też wstawię. ale niestety dowiedziałam się, że moje Phalaenopsisy z żółtymi plamami na liściach są chore. bardzo się o nie martwię. na razie je wyniosłam do pokoju R. boję się, że inne zdążyły się pozarażać. nie chcę stracić żadnego. oprócz tych Phalaenopsisów przyniosłam też maleńką muchołówkę. przykryłam ją połówką butelki, by miała wilgotniej.
a teraz zdjęcia kupionych przeze mnie Phalaenopsisów:
i biały z rózową warżką, otworzył już obydwa kwiaty:
a teraz zdjęcia kupionych przeze mnie Phalaenopsisów:
i biały z rózową warżką, otworzył już obydwa kwiaty:
- Storczykowa
- Anusska
- 1000p
- Od: 10 paź 2008, o 15:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne te nowe, mają niezwykłe kolorki i wzorki A ten pierwszy to mi nawet na woskowego wygląda...
Zdjęcia ze spotkania też super, że wkleiłaś Najbardziej podobają mi się z pierwszego i czwartego zdjęcia - cuda
A tych dwóch phalaenopsis'ów szkoda Ale chyba raczej inne nie zaraziły się, bo byłoby już raczej widać jakieś oznaki.
Zdjęcia ze spotkania też super, że wkleiłaś Najbardziej podobają mi się z pierwszego i czwartego zdjęcia - cuda
A tych dwóch phalaenopsis'ów szkoda Ale chyba raczej inne nie zaraziły się, bo byłoby już raczej widać jakieś oznaki.
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczne te nowe nabytki, mi przypadł do gustu ten drugi. Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
- Storczykowa
ten pierwszy rzeczywiście jest trochę woskowy.Anusska pisze:Śliczne te nowe, mają niezwykłe kolorki i wzorki A ten pierwszy to mi nawet na woskowego wygląda...
a plamy ma chyba z 4 Phalaenopsisy. 2 z nich kwitną. wyniosłam je do pokoju R. mam nadzieję, że przeżyją.