Dziewczyny
dziękuję za pochwały w imieniu mojej cytryny. mam nadzieję że nie przyniesie mi wstydu i będzie dalej tak ładnie rosła. Kasiu
moja cytryna była taka jak Twoja w tamty roku.Wybrałam ją sobie na 8 marca równo rok temu.Kwiaty opadły i chyba po miesiącu ponownie zakwitła. Teraz też ma dużo pąków kwiatowych,ale po rozwinięciu sporo opadnie.Zostawię tylko jednego lub dwa owoce żeby rosły. :P
Witaj Marzenko wysłałam już paczkę z roślinami . Nie wszystkie zdążyłam podpisać .
Samotne badylki , to hibiskus variegata , trzeba go ukorzenić , bo się nie sieje . Ta większa sadzonka , to niewiadoma , a te dwie malutkie powinny być bladoróżowe z bordowym środkiem . Mam nadzieję ,że będziesz zadowolona .
Roślinki od Ciebie już się zadomowiły i pięknie rosną
Marzenko, śliczny kolorek ma Kalanchoe. Ja też zauważyłam, że moje ma dwa kolorki. Mimo tego, że w doniczce są trzy rośliny: roślina mateczna i ,,potomstwo,, to występują kwiaty czerwone i różowe. Ciekawe jak porobię z nich odnóżki jaki będą miały kolor
Dziewczyny
a ja jak tęsknię za latem.Jak dostałam te piękności to chciałabym żeby po marcu już był czerwiec.Może nie wszystkie zakwitną w tym roku,ale już będę patrzeć jak rosną na mojej działce.
A teraz kwiatki domowe,które dzisiaj i wczoraj dostałam.
aeschynantus od Graszki :P
hibek i gruboszki od Carola 1 :P
fiołkowe przedszkole od Katriny 26 :P
miałam dostać po jednej sadzoneczce z dwóch kolorków.Zobaczcie ile dostałam