Wanda w podłożu i nie tylko
Moim marzeniem tez jest niebieska vanda.Podbiła moje serducho przed zakupem pierwszego zwyklego phalka.Wtedy wydawała mi sie tak nieuchwytna i zupełnie nie z tego świata,ze nawet na myśl mi nie przyszlo ją chciećOgladalam ja tylko na fotkach i forach,zreszta ja do tej pory nie miałam sposobności zobaczyć realnie vandy.Dlatego tez ten wątek jak i inne z wiadomościami o vandach odwiedzam bardzo często.Mam nadzieję ,ze jak dotrą vandy od Rafaela wspomogą nas osoby,które juz uprawiają te kwiaty i podzielą sie z nami niezbędnymi informacjami.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nie tylko ty marzysz o niebieskiej... ja kiedyś też marzyłam. zaczęłam marzyć odkąd zobaczyłam ilustrację Vandy w książce o kwiatach. ponad 3 lata czekałam, ale w końcu ją spotkałam. nie umiem się doczekać, kiedy znowu zakwitnie. ciekawa jestem, jakie będą Vandy, które zamówiłam.PESTKA@ pisze:Moim marzeniem tez jest niebieska vanda.Podbiła moje serducho przed zakupem pierwszego zwyklego phalka.Wtedy wydawała mi się tak nieuchwytna i zupełnie nie z tego świata,ze nawet na myśl mi nie przyszlo ją chciećOgladalam ja tylko na fotkach i forach,zreszta ja do tej pory nie miałam sposobności zobaczyć realnie vandy.Dlatego tez ten wątek jak i inne z wiadomościami o vandach odwiedzam bardzo często.Mam nadzieję ,ze jak dotrą vandy od Rafaela wspomogą nas osoby,które już uprawiają te kwiaty i podzielą się z nami niezbędnymi informacjami.
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
Wando, przecież u Rafaela można wciąż zamówić, są jeszcze nadprogramowe vandy- dziś po południu pytał kto jeszcze chce. A wysyłka ich do nas będzie pewnie za jakieś 3 tygodnie, więc może zdążysz napełnić portfel...
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu mam pytanie- jakiego użyłaś podłoża?
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
Halinkooo!!! Przepraszam!!! W głowie mi ostatnio nic tylko v(W)andy... ;)
Ale Cię przynajmniej (chyba my? ) zachęciłyśmy do kupna vandy, fajnie że się zdecydowałaś, będzie nam raźniej w większej grupie! Tylko jak Wy się podzielicie z Renatką trzema sztukami na dwie?! ;)
Danusiu- cudne, wspaniały widok!!! Nawet to podłoże dekoracyjnie wygląda! A jeszcze wyglądają jakby Ci kwitły falenopsisami, hi hi! ;)
Ale Cię przynajmniej (chyba my? ) zachęciłyśmy do kupna vandy, fajnie że się zdecydowałaś, będzie nam raźniej w większej grupie! Tylko jak Wy się podzielicie z Renatką trzema sztukami na dwie?! ;)
Danusiu- cudne, wspaniały widok!!! Nawet to podłoże dekoracyjnie wygląda! A jeszcze wyglądają jakby Ci kwitły falenopsisami, hi hi! ;)
Pozdrawiam, Agnieszka