Roślinki doniczkowe u Doroty
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko nic mi nie musisz oddawać uparciuchu...korzo_m pisze:Aga będę kupowała sukcesywnie, także nie martw się na pewno Tobie oddam. Widziałam u mnie w kwiaciarni plastikowe, cena dostępna, tylko nie mogłam zdecydować się jaki kolor, bo gama wyboru duża
te co trzeba przesadź a reszte po prostu zostaw jak jest...
serio mówie...
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Doroto-kaktus niebywały, ależ ma tych kwiatków!Mnie w pracy zaczyna kwitnąć Cierniowa Korona, jak już będzie po chętnie dam Ci szczepki, bo jest zbyt rozgałęziona.Wczoraj kupiłam ziemię do kaktusów, które są tylko w pracy, muszę jeszcze cztery większe doniczki kupić i będzie przesadzanie.
Coś widzę,że będziesz się rozglądała za Klepuniem do parki?Czy też musi być brunet?
Coś widzę,że będziesz się rozglądała za Klepuniem do parki?Czy też musi być brunet?
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewo ja cały czas zastanawiam się i myślę nad posiadaniem drugiego kota, nie wiem jak na to zareaguje nasza Klepunia, na razie wszystkie przychodzące koty goni i fuczy na nie złośliwie złośliwie, a jak wtedy trzepie ogonkiem.
Dzisiaj kwiaty od Agnieszki przesadzałam do nowych doniczek, teraz muszę na nie chuchać i dmuchać, aby się przyjęły.
Dzisiaj kwiaty od Agnieszki przesadzałam do nowych doniczek, teraz muszę na nie chuchać i dmuchać, aby się przyjęły.