Działka - pasja graci
Dzięki Halinko za pomoc. Ta pierwsza to róża rabatowa, pnąca jest ta druga. Co do róż to do tej pory miałam z nimi kłopoty. Nie bardzo mi się udawały więc i zdjęć mało. Komponowałam inne zakątki, a różami zajmę się w tym sezonie. Mam w planie do istniejącej uż rabaty dosadzić nowe i zająć się ich pielęgnacją. Jak zakwitną to będą obfotografowane.
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Działka -pasja Graci
Piękne te Twoje róże Grażynko i kosz na pniu superaśny
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozdrawiam Cię Grażynko . Pospacerowałam po Twoim ogródku i jestem pod wrażeniem . Wszystko takie poukladane , równiutkie i wesołe . Tam gdzie kolorowo to i wesoło . Masz super pomysly ,może na wiosnę też się pobawię w oklejanie donic . . Gratuluję również nagrody za piękną działeczkę należała się . Urzekła mnie rownież ta lobelia zawsze myślałam ,że jest tylko jednoroczna
Brr.. Ale dzisiaj zimno i sypie śnieg, a przecież wiosna za pasem.
Dzięki za odwiedziny. Zdjęcia tych róż były zrobione w największej porze kwitnienia, a potem też opadły im liście. Byłam bardzo zła, wyczytałam w mądrych książkach co trzeba robić aby liście nie opadały i w tym roku biorę się w pierwszej kolejności za róże
To mój kącik różany, który w tym roku zostanie rozbudowany
a to róża pnąca przy altance pod którą całe lato wypoczywam
Dzięki za odwiedziny. Zdjęcia tych róż były zrobione w największej porze kwitnienia, a potem też opadły im liście. Byłam bardzo zła, wyczytałam w mądrych książkach co trzeba robić aby liście nie opadały i w tym roku biorę się w pierwszej kolejności za róże
To mój kącik różany, który w tym roku zostanie rozbudowany
a to róża pnąca przy altance pod którą całe lato wypoczywam
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Grażynko
Oj dawno u ciebie nie bylam
ale dzisiaj jestem znów
po oglądalam twoje różyczki
są piękne ciekawa jestem czy w
tym sezonie też będą takie
piękne pozdrawiam
Oj dawno u ciebie nie bylam
ale dzisiaj jestem znów
po oglądalam twoje różyczki
są piękne ciekawa jestem czy w
tym sezonie też będą takie
piękne pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Dzień dobry.
U mnie nadal zimno i śnieg.
Cynthio - w "mądrych" książkach wyczytałam, że ta choroba to "Czarna plamistość" i stosuje się opryski preparatami BAYLETON 5WP, EUPAREN MULTI 50 WG lub BRAVO 500SC. W tym roku kupię jeden z nich i spróbuję.
Pestko, dzięki za odwiedziny.
Jadziu z niecierpliwością czekam na Twój wątek.
U mnie nadal zimno i śnieg.
Cynthio - w "mądrych" książkach wyczytałam, że ta choroba to "Czarna plamistość" i stosuje się opryski preparatami BAYLETON 5WP, EUPAREN MULTI 50 WG lub BRAVO 500SC. W tym roku kupię jeden z nich i spróbuję.
Pestko, dzięki za odwiedziny.
Jadziu z niecierpliwością czekam na Twój wątek.