Moje Hoje
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dotarłam w końcu do Ciebie i normalnie szczęka mi opadła Takiej kolekcji hojek to jeszcze nie widziałam . Pod wpływem forum zachorowałam na hojobę i powoli zaczynam też zbierać. Ale na razie będę do Ciebie wpadała podziwiać, bo jeszcze długa droga przede mną
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja niestety mam na razie tylko dwie najbardziej popularne i trzecia w drodze No ale oczywiście bardzo chętnie bym przygarnęła inne Podobają mi się jeszcze trzy i muszę na nie zapolować.
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Oj tak Danusiu masz rację :P tego nie wyleży się w łóżku :P a najlepszy lekarstwem jest następna hoja :Pktoś pisze:Witaj Kasiu , staję się wierną oglądaczką Twojego wątku ponieważ dzięki Bożence mocno zahojowałam .Strasznie miła choroba , lecz wymagająca dużo miejsca
Tylko że lekarstwo działa krótko i znowu lecimy do apteki po coś nowego
Zapraszam jak tylko będziesz miała chęci zaglądać w moje skromne progi :P myślę że będzie co pokazywać :P
Cieszę się Dawidzie że nie tylko moje udka przypadły Ci do gustu :Ptengel27 pisze:Żabciu, zawsze myślałem, że najlepsze u Ciebie są udka. Ale ja się myliłem. Teraz wiem, że najlepsze u Żabci są udka i hoje Przepiękna kolekcja ;)
Powiedz mi tylko, czy zaopatrujesz się u "Kondora"?? Sam zastanawiałem się nad jego hojową ofertą, a przez Ciebie to teraz mam ochotę coś kupić
U Konrada nie kupowałam porozmawiaj z naszą Anią :P Ania ma tanie i ładne Hojki :P
Zobacz też to http://pi-ma.pl/warunki-sprzedazy-platn ... transportu wpisz hoja :P
Fajnie że też Cię wzięło :P