Storczyki TULIPANA998
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
ja jeszcze odnośnie .... głośników
u mnie w domu dwie kolumny robią za kwietniki
TZ na szczęście nie protestował
A białasek śliczniusi
u mnie w domu dwie kolumny robią za kwietniki
TZ na szczęście nie protestował
A białasek śliczniusi
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Arturze, jak się udały zakupy w biedronce?
Biały Phal. śliczny, sama bym taki chciała
Biały Phal. śliczny, sama bym taki chciała
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witajcie kochani !
Przeżyłem cierpietnicę przez ostatmnie 2 dni.... . Daje tylko oznaki życia , lekarka kazała mi sie nie wysilać przy komputerze przynajmniej do poniedziałku... , jeśli będe się tak źle czuł.... Dzisiaj czuje się trochę lepiej bo silne lekarstwa działaja.. , a poza tym mogę pisac nawet na leżąco bo mi tata łóżko przestawił... Mam już dość tych chorób , chyba 5 raz w ta zimę....
Wszystkim dziękuję za odwiedziny i pochwały białaska . Dzisiaj próbowałem zrobić mu dobrą fotke i natrzaskałem ze 100 i wszystkie rozmazane normalnie... , tata rozkładał mi materiał...
A i dostałem 5 phalaenopsisów do reanimacji.... , strasznie dużo przesuszonych korzeni obciołem.. , jednego posadziłem do keramzytu , liście wytargane.. , ale będe czekał i dbał o nie , tak strasznie źle nie jest . Jak wyzdrowieje to pomyślę nad ich lokum .
Tata miał mi kupić 2 phalaenopsisy w biedronce , pojechał i same podstawowe kolorki.... , babcia potwierdziła i podobno miernota... . Zostaje tylko kwiaciarnia w , której zrzerają .
Pozdrawiam
Przeżyłem cierpietnicę przez ostatmnie 2 dni.... . Daje tylko oznaki życia , lekarka kazała mi sie nie wysilać przy komputerze przynajmniej do poniedziałku... , jeśli będe się tak źle czuł.... Dzisiaj czuje się trochę lepiej bo silne lekarstwa działaja.. , a poza tym mogę pisac nawet na leżąco bo mi tata łóżko przestawił... Mam już dość tych chorób , chyba 5 raz w ta zimę....
Wszystkim dziękuję za odwiedziny i pochwały białaska . Dzisiaj próbowałem zrobić mu dobrą fotke i natrzaskałem ze 100 i wszystkie rozmazane normalnie... , tata rozkładał mi materiał...
A i dostałem 5 phalaenopsisów do reanimacji.... , strasznie dużo przesuszonych korzeni obciołem.. , jednego posadziłem do keramzytu , liście wytargane.. , ale będe czekał i dbał o nie , tak strasznie źle nie jest . Jak wyzdrowieje to pomyślę nad ich lokum .
Tata miał mi kupić 2 phalaenopsisy w biedronce , pojechał i same podstawowe kolorki.... , babcia potwierdziła i podobno miernota... . Zostaje tylko kwiaciarnia w , której zrzerają .
Pozdrawiam
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Dziękuję Moniu . Właśnie zauważyłem , że zniknęło mi ponad 100 postów .
- Baryczka
Przykro trochę, bo wiem jak liczyłeś na te biedronkowe storczyki, ale mówią nie ma tego złego...
Wracaj do zdrowia!
Wracaj do zdrowia!
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Tulipan998
- Kontakt:
Nom.. , troche się nastawiałem na nie , myślałem , że kupie jakies fajne piegowate.. . Dzięki
- Baryczka
Ja nawet nie myślałam, by iść do biedronki. Wiem, że jak coś zobaczę to nie ma mocnych.... Niestety u mnie (we Wro) już nie ma miejsca na nowe storczyki, więc MUSZĘ zastopować!
A u P. póki nie wymyślę półki, nie mam szans na powiększanie kolekcji...
A u P. póki nie wymyślę półki, nie mam szans na powiększanie kolekcji...
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Tulipan998
- Kontakt:
Aha . U mnie miejsce jest , a storczyków nie ma... . Paphiopedila mi sie zaczynaja podobać.. Widziałem tylko 2 razy w Rzeszowie jakies padniete w LM , dlaczego tak ciężko zdobyć jakies cenniejsze odmiany storczyków .
- Baryczka
Mi też się marzy sabotek. Widziałam przepiękne w obi, za 39.90, ale wzięłam Phal.( z listy chciejstw!), bo Paph. potrzebuje więcej opieki, której nie mogę mu zapewnić. Może kiedyś, jak już osiądę w jednym miejscu, wtedy też kupię sobie Vandzię
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Danutka55
- 1000p
- Od: 5 lut 2009, o 17:36
Arturze jeżeli szukasz sabotków to koniecznie odwiedź giełdę w Rzeszowie.Byłam tam dzisiaj i widziałam je w dwóch miejscach oczywiście na tej giełdzie w cenie 30zł i 40zł.Jedne z nich bardzo mi się podobały.Takie same widziałam w wątku Agar.Jeżeli chodzi o ceny to jesienią były znacznie tańsze.
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.