Moje "zaczarowane" kwiaty - kolekcja Haliny - 1cz.
- Narine
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 paź 2007, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sporo czasu mnie nie było, a tu istne szaleństwo u Halinki :P
Oj uzależniona jesteś na amen :P
A to niezły rarytasik. Jeszcze nie widziałam takiego..
Oj uzależniona jesteś na amen :P
A to niezły rarytasik. Jeszcze nie widziałam takiego..
Pozdrawiam
Ogrodowe impresje
Ogrodowe impresje
- orange30
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
Aduniu kochana dzięki za wizytę u moich zieloności. Ten jest naprawdę piękny w rzeczywistości, ciągle zaglądam na niego w wolnej chwili. Stoi w centralnym miejscu pokoju hi hi. Jak zaczynały pękać pąki to wydawał mi się jakiś dziwny, a teraz to moje oczko w głowie
Ada po świętach będziesz miała przesyłkę
A teraz Wam pokażę jak moja miniaturka się spisuje Jakiś mocny okaz mi się trafił Najpierw bardzo długo kwitła na dwóch rozgałęzionych pędach, później wydała na świat torebeczkę nasienną (którą niedawno obcięłam), zakwitła ponownie i kwitnie do dzisiaj, a w sobotę zauważyłam u niej keiki w miejscu rozgałęzienia pędów Radość niesamowita
A teraz kolej na przedstawienie moich nowości Phal. stuartiana i Phal. parishii
Pozostałe nowości innym razem, po prostu b. źle się czuję i nie mogę wysiedzieć przed komputerem.
Pozdrowionka dla wszystkich
Ada po świętach będziesz miała przesyłkę
A teraz Wam pokażę jak moja miniaturka się spisuje Jakiś mocny okaz mi się trafił Najpierw bardzo długo kwitła na dwóch rozgałęzionych pędach, później wydała na świat torebeczkę nasienną (którą niedawno obcięłam), zakwitła ponownie i kwitnie do dzisiaj, a w sobotę zauważyłam u niej keiki w miejscu rozgałęzienia pędów Radość niesamowita
A teraz kolej na przedstawienie moich nowości Phal. stuartiana i Phal. parishii
Pozostałe nowości innym razem, po prostu b. źle się czuję i nie mogę wysiedzieć przed komputerem.
Pozdrowionka dla wszystkich
- Narine
Oj Halinko mam nadzieje, że to nic poważnego...
Szybko wracaj do dobrego samopoczucia
Gratuluję keiki :P Ja widzę, że Ty już profesjonalistka. Nowinkowe maluszki ho ho
Ja na razie cieszę się pierwszymi własnymi kwitnieniami
Szybko wracaj do dobrego samopoczucia
Gratuluję keiki :P Ja widzę, że Ty już profesjonalistka. Nowinkowe maluszki ho ho
Ja na razie cieszę się pierwszymi własnymi kwitnieniami
Pozdrawiam
Ogrodowe impresje
Ogrodowe impresje
- Narine
Halinko w Twoich rękach na pewno będzie bardzo szybko widać pozytywne efekty. :P Na pewno będę podglądała
Najważniejsza jest miłość do roślinek, a Ty niewątpliwie masz jej wieeelkie zapasy
Najważniejsza jest miłość do roślinek, a Ty niewątpliwie masz jej wieeelkie zapasy
Pozdrawiam
Ogrodowe impresje
Ogrodowe impresje
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, trzymam kciuki ...masz cierpliwość Dziewczyno
Chętnie podgapię Twoje przemeblowanie storczykowe, bo u mnie z miejscem też krucho
Chętnie podgapię Twoje przemeblowanie storczykowe, bo u mnie z miejscem też krucho
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Halinko, ale wspaniały..... inkubatorek dla maluszków !
MUSI Ci się udać. Masz wsparcie nas wszystkich ! Ja kiedyś też pewnie zaryzykuję z jakimś maluszkiem, a wtedy Ty będziesz
służyć swoim doświadczeniem
Jestem pełna podziwu dla Twojej miniaturki - kwiaty, torebka nasienna i jeszcze keiki... ależ z ciebie opiekunka
Gratulacje
MUSI Ci się udać. Masz wsparcie nas wszystkich ! Ja kiedyś też pewnie zaryzykuję z jakimś maluszkiem, a wtedy Ty będziesz
służyć swoim doświadczeniem
Jestem pełna podziwu dla Twojej miniaturki - kwiaty, torebka nasienna i jeszcze keiki... ależ z ciebie opiekunka
Gratulacje