Z tego co wiem to kwitnącek-arolka pisze:Agii dziekuje:) Jade do kauflanda:D a kwitnace cyz nie??
Moje cudeńka - miaaa
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko , ja też jestem niepoprawną kaktofilką, więc doskonale rozumiem to buszowanie na All w poszukiwaniu pięknych okazów za niską cenę
Agii, do kauflandu niestety mam kawał drogi. Poczekam, może coś w Castoramie albo tesco się pojawi.
Chociaż powiem wam szczerze, niechętnie kupuję marketowe rośliny, w obawie przed potworkami które w roślinkach mogą być.
Jesienią notorycznie coś kupowałam w takich miejscach a potem przez pół zimy walczyłam z przędziorami i wełnowcami
Agii, do kauflandu niestety mam kawał drogi. Poczekam, może coś w Castoramie albo tesco się pojawi.
Chociaż powiem wam szczerze, niechętnie kupuję marketowe rośliny, w obawie przed potworkami które w roślinkach mogą być.
Jesienią notorycznie coś kupowałam w takich miejscach a potem przez pół zimy walczyłam z przędziorami i wełnowcami
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Udana sesja.
Miło popatrzeć na takie piękności w niedzielę rano przy kawce
Miło popatrzeć na takie piękności w niedzielę rano przy kawce
Moje doniczkowce i sukulenty
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- grazynarosa22
Nie mam kaktusow(kiedys tak-ale sie porzadnie za mlodu nimi poklulam i...) interesuje sie aloesami...i szukam roznych gatunkow,mam drzewiastego,i chyba zwyczajnego(chyba sie tak nazywa) i jeszcze szczepek ktory moze sie przyjmie-ale cos nie bardzo chce-takiego innego-nie znam nazwy.Jak sie naucze-dodam zdj.
ciekawe czy sie udalo...???
ciekawe czy sie udalo...???
- grazynarosa22