Ranczo wita! Moja pierwsza działka.Lamia.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Lamio
przeszłam się po Twoim ogródku i jestem pod wrażeniem .Zaniedbaną działkę zamieniłaś w przyjemne miejsce .Wyobrażam sobie ile pracy i wysiłku musiałaś włożyć w doprowadzenie jej do takiego stanu. A zimowe włamania na działkę to plaga.Kiedyś sama przez to przechodziłam i trafiało mnie gdy z daleka widziałam powybijane szyby a w środku...demolka.Teraz już nie mam takiego problemu,ale doskonale Cię rozumiem.Zapraszam do siebie
przeszłam się po Twoim ogródku i jestem pod wrażeniem .Zaniedbaną działkę zamieniłaś w przyjemne miejsce .Wyobrażam sobie ile pracy i wysiłku musiałaś włożyć w doprowadzenie jej do takiego stanu. A zimowe włamania na działkę to plaga.Kiedyś sama przez to przechodziłam i trafiało mnie gdy z daleka widziałam powybijane szyby a w środku...demolka.Teraz już nie mam takiego problemu,ale doskonale Cię rozumiem.Zapraszam do siebie
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Lamio kochana witaj.
Krzewuszka sliczna, oby Ci sie rozrosla i kwitła tak jak moja czyli przynajmniej 2 razy..Ja swoje przycinam i nie dopuszczam, aby wysoko bardzo rosły, a one po przycieciu sie rozkrzewiaja w bok. Kupilam tez czerwona i białą-chyba, jak sie rozrosną to ukorzenie i wysle Tobie.
ja w biedronce też co nieco kupiłam. Cebule moje juz wszystkie w ziemi.
Buziaki dobrego wieczorku :P
Krzewuszka sliczna, oby Ci sie rozrosla i kwitła tak jak moja czyli przynajmniej 2 razy..Ja swoje przycinam i nie dopuszczam, aby wysoko bardzo rosły, a one po przycieciu sie rozkrzewiaja w bok. Kupilam tez czerwona i białą-chyba, jak sie rozrosną to ukorzenie i wysle Tobie.
ja w biedronce też co nieco kupiłam. Cebule moje juz wszystkie w ziemi.
Buziaki dobrego wieczorku :P
Zaglądam, zaglądam ale lokalizacja niewiele mi mówi.
Skąd jesteś?
Roboty też masz masę, wiem co to znaczy.
Skąd jesteś?
Roboty też masz masę, wiem co to znaczy.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
Witajcie dziewczynki!
Krzewuszka może i będzie kwitła ale raczej nie w tym sezonie:( Bo to taki malutki kikutek z kilkoma listkami.Szczerze wątpie że to mi się rozrośnie w tym roku chociaż troszkę.Już nawet nie wspomnę o podcinaniu hi hi
Tak wygląda po wsadzeniu do doniczki...
Na weekend zapowiadają piękną pogodę
Krzewuszka może i będzie kwitła ale raczej nie w tym sezonie:( Bo to taki malutki kikutek z kilkoma listkami.Szczerze wątpie że to mi się rozrośnie w tym roku chociaż troszkę.Już nawet nie wspomnę o podcinaniu hi hi
Tak wygląda po wsadzeniu do doniczki...
Na weekend zapowiadają piękną pogodę
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
Jakoś mało wiosennie u mnie Giguś Teraz się tak ciemno zrobiło że zaraz chyba lunie deszcz!
Mam nadzieje że na weekend się poprawi...
Nic kochanie nie kupiłam bo nie wchodzę do ogrodniczych
Tylko w planie mam jeszcze te nieszczęsne lilie Coś mnie nimi czarownico zaraziła
Kupię kilka sztuk na próbę Wcześniej nie miałam wcale...
Poza tym muszę się rozeznać i jakoś zaplanować rabatę.Bo u mnie wszędzie trawa.
Nie mam zbyt wiele miejsca do nasadzeń kwiatów.Tylko dwie rabaty wzdłuż ścieżki.
A przecież mam w domu w donicach 3 dalie i piwonię i gdzieś też muszę to wysadzić
W sobotę chcę wsadzić irysy z biedronki bo zaczęły kiełkować.Nie wiem czy piwonię mogę wsadzić bo tez mi już wyłazi z donicy i trochę się boje że mi przemarznie jak ją teraz wkopię.Co o tym myślisz?
Miłego dnia! Ja niestety zaraz muszę zmykać do pracy a ty ją pewnie kończysz
Mam nadzieje że na weekend się poprawi...
Nic kochanie nie kupiłam bo nie wchodzę do ogrodniczych
Tylko w planie mam jeszcze te nieszczęsne lilie Coś mnie nimi czarownico zaraziła
Kupię kilka sztuk na próbę Wcześniej nie miałam wcale...
Poza tym muszę się rozeznać i jakoś zaplanować rabatę.Bo u mnie wszędzie trawa.
Nie mam zbyt wiele miejsca do nasadzeń kwiatów.Tylko dwie rabaty wzdłuż ścieżki.
A przecież mam w domu w donicach 3 dalie i piwonię i gdzieś też muszę to wysadzić
W sobotę chcę wsadzić irysy z biedronki bo zaczęły kiełkować.Nie wiem czy piwonię mogę wsadzić bo tez mi już wyłazi z donicy i trochę się boje że mi przemarznie jak ją teraz wkopię.Co o tym myślisz?
Miłego dnia! Ja niestety zaraz muszę zmykać do pracy a ty ją pewnie kończysz