Działka Gigusi- cz.3
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Działka Gigusi- cz.3
Witajcie kochani moi.
Nie jestm silna w postanowieniach, bo stwierdziłam, że bez Was i bez forum, to już nie umiem wytrzymać. Strasznie mi brakowało tego pisania z Wami.
Sorka za ten głupi wybryk.
Bardzo wszystkim kochanym Gościom dziękuję za porady w sprawie gara,a takze za to że wszyscy jesteście tacy kochani.
Byłam wczoraj w OBI przejazdem i oczywiście nie mogłam wyjść bez niczego
Potem poszłam na działke wkopać skarby otrzymane od Igi. Iguniu serdeczne dzięki.
Wszystkim dziękuje i mocno, gorąco pozdrawiam i życzę miłego ciepłego dnia. ;:12
Nie jestm silna w postanowieniach, bo stwierdziłam, że bez Was i bez forum, to już nie umiem wytrzymać. Strasznie mi brakowało tego pisania z Wami.
Sorka za ten głupi wybryk.
Bardzo wszystkim kochanym Gościom dziękuję za porady w sprawie gara,a takze za to że wszyscy jesteście tacy kochani.
Byłam wczoraj w OBI przejazdem i oczywiście nie mogłam wyjść bez niczego
Potem poszłam na działke wkopać skarby otrzymane od Igi. Iguniu serdeczne dzięki.
Wszystkim dziękuje i mocno, gorąco pozdrawiam i życzę miłego ciepłego dnia. ;:12
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Giguś, cieszę się bardzo, że jesteś i życzę Ci pięknego, pogodnego dnia i miłej pracy w ogródku Kupiłaś piękności, mi też marzy się eukomis, ale chyba muszę przystopować, bo już i tak muszę rabaty powiększać U mnie wczorajsze popołudnie było piękne słoneczne i słonko stopiło już dużo śniegu, mam nadzieję, że taka pogoda się utrzyma. Pozdrawiam gorąco
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj porannie Giguś. Zakupki fajne. To arum italicum mam od kilku lat i nie chce mi kwitnąć. Wypuszcza coraz więcej liści, ale kwiatów ni ma. Może w tym roku wreszcie. Muszę o nim poczytać. Eucomis również kupiłam, na razie siedzi w doniczce, ale jeszcze nie ruszył.
Miłego dnia życzę. Wczoraj byłam na działce, powsadzałam parę roślinek ale robić nic nie można było, gdyż było potworne błoto. Moja ziemia potrzebuje dwóch dni aby obeschnąc tak, żeby można było chodzić i pracować.
Miłego dnia życzę. Wczoraj byłam na działce, powsadzałam parę roślinek ale robić nic nie można było, gdyż było potworne błoto. Moja ziemia potrzebuje dwóch dni aby obeschnąc tak, żeby można było chodzić i pracować.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.