Co dosadzić na skalniaku?
Prośba
Witam , czy mógłby mi ktoś doradzić co mogę jeszcze teraz dosadzić na małym skalniaku na którym rosnie kilka młodych tui , perukowiec i dwa wrzosy ale brakuje tam jakiś żywszych kolorów chodzi mi o niewysokie drobne kwiatki czy może jakieś ziola ? Brak mi wyobrażni i weny twórczej
czekam !
czekam !
pozdrawiam Krzysiek
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Prośba
Witaj Krzysiek na forum. Gama roślin jakie można zastosować jest ogromna zaczynając od roślin jednorocznych na krzewinkach kończąc.nero pisze:Witam , czy mógłby mi ktoś doradzić co mogę jeszcze teraz dosadzić na małym skalniaku na którym rosnie kilka młodych tui , perukowiec i dwa wrzosy ale brakuje tam jakiś żywszych kolorów chodzi mi o niewysokie drobne kwiatki czy może jakieś ziola ? Brak mi wyobrażni i weny twórczej
czekam !
Mnie podoba się żagwin ogrodowy ale lubię też trojeść rozesłaną. Poczekaj na dalsze odpowiedzi i może uda się coś fajnego znaleźć
Pozdrawiam
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wydzieliłam jako osobny temat
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja mogłabym wymienić jakieś 500 roślin jednym tchem, bez sensu. Zbyt ogólnikowe pytanie zadałeś.nero pisze:Witam , czy mógłby mi ktoś doradzić co mogę jeszcze teraz dosadzić na małym skalniaku na którym rosnie kilka młodych tui , perukowiec i dwa wrzosy ale brakuje tam jakiś żywszych kolorów chodzi mi o niewysokie drobne kwiatki czy może jakieś ziola ? Brak mi wyobrażni i weny twórczej
czekam !
kattka pisze:Ja mogłabym wymienić jakieś 500 roślin jednym tchem, bez sensu. Zbyt ogólnikowe pytanie zadałeś.nero pisze:Witam , czy mógłby mi ktoś doradzić co mogę jeszcze teraz dosadzić na małym skalniaku na którym rosnie kilka młodych tui , perukowiec i dwa wrzosy ale brakuje tam jakiś żywszych kolorów chodzi mi o niewysokie drobne kwiatki czy może jakieś ziola ? Brak mi wyobrażni i weny twórczej
czekam !
Miła Kattko 500 to zbyt wiele na tak mały kawałek , nie wątpię w Twoją wiedzę w tym temacie ,ale chodzilo mi o radę tzn. kilka roślinek jak miałem inaczej zadać tak proste pytanie ? ;:12 ,a za konkretne rady dziękuję 8)
pozdrawiam Krzysiek
nero pisze:
Miła Kattko 500 to zbyt wiele na tak mały kawałek , nie wątpię w Twoją wiedzę w tym temacie ,ale chodzilo mi o radę tzn. kilka roślinek jak miałem inaczej zadać tak proste pytanie ? ;:12 ,a za konkretne rady dziękuję 8)
Ja nie popisuję się swoją wiedzą, więc daruj sobie swoją uszczypliwość, tylko dałam ci do zrozumienia, że w tym miejscu może rosnąć tyle roślin i jeszcze więcej. Kryterium doboru może być np twoj gust, ale ty nie raczysz nawet jednym zdaniem pisnąć co ci się podoba i czego chcesz.
Naprawdę sprawi ci przyjemność gdy ktoś zdecyduje za ciebie jak ma być urządzony fragment twojego ogrodu?
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Jak nie wiesz, co posadzić, to bodziszki posadź. Zawsze się udają
Ale naprawdę to bardzo ogólne pytanie, nie dziw sie komentarzom... to mniej więcej tak, jakbyś pytał co dziś ugotować na obiad ;-)
Ale naprawdę to bardzo ogólne pytanie, nie dziw sie komentarzom... to mniej więcej tak, jakbyś pytał co dziś ugotować na obiad ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Ojejku, nie obrażaj się
Rzeczywiście funkie świetnie by tam pasowały.
Rzeczywiście funkie świetnie by tam pasowały.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka