Skromny ogródeczek Ani
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Skromny ogródeczek Ani
Witam wszystkich serdecznie
Dopiero zaczynam swoją przygodę z ogródeczkiem co prawda mieszkam tu już dwa lata ale jakoś nie miałam czasu się nim porządnie zając, bo jak nie praca to remont domu (i tak jeszcze nie skończony).Nie mam doświadczenia w ogrodnictwie ale myślę, że dzięki Waszej pomocy moja wiedza będzie coraz to większa.
A oto mój skromny ogródeczek
Potem wstawię kolejne zdjęcie
Pozdrawiam
Niektóre ze zdjęć zamieszczonych w tym wątku zostały usunięte z hostingu.
bab...
Dopiero zaczynam swoją przygodę z ogródeczkiem co prawda mieszkam tu już dwa lata ale jakoś nie miałam czasu się nim porządnie zając, bo jak nie praca to remont domu (i tak jeszcze nie skończony).Nie mam doświadczenia w ogrodnictwie ale myślę, że dzięki Waszej pomocy moja wiedza będzie coraz to większa.
A oto mój skromny ogródeczek
Potem wstawię kolejne zdjęcie
Pozdrawiam
Niektóre ze zdjęć zamieszczonych w tym wątku zostały usunięte z hostingu.
bab...
Witam Cię Aniu. Ogród prezentuje się nieźle. Duże masz krzewy i widac, że wcześniej już ktoś się nim zajmował. Na pewno poradzisz sobie z ogrodem, najważniejsze są chęci a to już bardzo dużo. Życzę powodzenia!
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- Andziax007
- Kontakt:
Dziękuję za miłe słowa
Chciałabym w nim coś zmienić żeby było bardziej kolorowo. Bo jak widać większość ogródka to prawie sama trawa. Brak mi troszkę pomysłów Ale już kupiłam róże, mam canny więc trochę kolorków wniosą Tak jak pisałam wyżej mieszkam dopiero od dwóch lat więc te duże krzaczki, drzewka i niektóre roślinki to nie moja zasługa Ale też nie chcę żeby czyjaś praca poszła na marne dlatego postanowiłam coś zmienić Lepiej późno niż wcale
To teraz troszkę wiosny
Tulipanki
Piwonie
Narcyz
Prymulka (chyba)
Nie wiem co to za roślinka (kwitnie na żółto)
Sedum ale pewności nie mam
Stokrotki
Krokusik który mnie zaskoczył, bo nie wiadomo skąd się wziął Wcześniej nie było krokusów
I przy okazji sfotografowałam takiego robaczka
Pozdrawiam słonecznie
Chciałabym w nim coś zmienić żeby było bardziej kolorowo. Bo jak widać większość ogródka to prawie sama trawa. Brak mi troszkę pomysłów Ale już kupiłam róże, mam canny więc trochę kolorków wniosą Tak jak pisałam wyżej mieszkam dopiero od dwóch lat więc te duże krzaczki, drzewka i niektóre roślinki to nie moja zasługa Ale też nie chcę żeby czyjaś praca poszła na marne dlatego postanowiłam coś zmienić Lepiej późno niż wcale
To teraz troszkę wiosny
Tulipanki
Piwonie
Narcyz
Prymulka (chyba)
Nie wiem co to za roślinka (kwitnie na żółto)
Sedum ale pewności nie mam
Stokrotki
Krokusik który mnie zaskoczył, bo nie wiadomo skąd się wziął Wcześniej nie było krokusów
I przy okazji sfotografowałam takiego robaczka
Pozdrawiam słonecznie
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
Witaj Aniu , cieszę się że założyłaś wątek ogrodowy . Ogród prezentuje się już ładnie , a przy Twojej znajomości roślinek , ( o czym zdążyłam się zorientować po wątku kwiatowym ) szybko Twój ogród stanie się piękny .
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- Andziax007
- Kontakt:
Lili bardzo miło mi coś takiego usłyszeć Aż się robi cieplutko na
Lamia bardzo dziękuję za miłe słowa Oj chciałabym żeby pięknie wyglądał ale troszkę do tego daleko Ale myślę że teraz mam duże pole do popisu tylko że tych roślinek jest masę i prawie wszystkie mi się podobają a miejsca za wiele to nie ma
Lamia bardzo dziękuję za miłe słowa Oj chciałabym żeby pięknie wyglądał ale troszkę do tego daleko Ale myślę że teraz mam duże pole do popisu tylko że tych roślinek jest masę i prawie wszystkie mi się podobają a miejsca za wiele to nie ma
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Aniu Twój ogródek już się prezentuje bardzo fajnie, masz fajne duże rośliny, które są niezłą bazą dla dalszych nasadzeń. Jestem pewna, że dasz sobie radę bez najmniejszego problemu i stworzysz piękne miejsce, od którego trudno będzie oderwać wzrok. Jak mogę coś podpowiedzieć, to proponuję skalniak- ja je uwielbiam
- aanula
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu
Ten Twój skromny ogródeczek nie jest wcale taki skromny
Już kilka ciekawych okazów masz a będąc na tym Forum, w szybkim tempie na pewno powiększy Ci się kolekcja w ogrodzie. Forum uzależnia i kusicielstwo tu wielkie panuje Na pewno też dasz się skusić na wieeeele roślin
Ja ostatnio skusiłam się na lilie, róże i teraz hortensje mi w głowie
Ten Twój skromny ogródeczek nie jest wcale taki skromny
Już kilka ciekawych okazów masz a będąc na tym Forum, w szybkim tempie na pewno powiększy Ci się kolekcja w ogrodzie. Forum uzależnia i kusicielstwo tu wielkie panuje Na pewno też dasz się skusić na wieeeele roślin
Ja ostatnio skusiłam się na lilie, róże i teraz hortensje mi w głowie