Storczyki TULIPANA998
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witam niedzielnie , dzisiaj po tych choróbskach wyrwałem sie na chwile do mojego małego ogrodu .
"Jak kota nie ma to myszy harcują " . Ciesze sie , że wątek sie " nie zakopuje " . Moja kapuściana głowa zapomniała zrobić wczoraj fotki ;:5 i dalej mi sie za bardzo nie che .
A ten Phalaenopsis lueddemanniana z ebay co mi wysłałas na PW to mi szczęka opadła .
Tolumnia to to chyba nie jest ? Nie raczej nie , nie pasuje mi do fotek z neta.. .
Jolusiu - bardzo prosze jeszcze o cierpliwość ( Wiesz o co chodzi ) , Daj mi jeszcze ten tydzień ok ? , wszystko przez te moje choroby .
Pozdrawiam
"Jak kota nie ma to myszy harcują " . Ciesze sie , że wątek sie " nie zakopuje " . Moja kapuściana głowa zapomniała zrobić wczoraj fotki ;:5 i dalej mi sie za bardzo nie che .
Aga - ja juz ostatnio tyle na storczykowych stronach siedze , że mi sie w głowie przewraca.. i zapamiętałem jako ceratostylis.. , ale teraz wpisałem w google i to nie to... , nie wiem co to jest ale szalenie mi się podoba .agata0806 pisze:Jolu a jak ten żółtek się nazywa?Mi też się strasznie podoba i do orchidarium by pasował jak ulał
A ten Phalaenopsis lueddemanniana z ebay co mi wysłałas na PW to mi szczęka opadła .
Tolumnia to to chyba nie jest ? Nie raczej nie , nie pasuje mi do fotek z neta.. .
Jolusiu - bardzo prosze jeszcze o cierpliwość ( Wiesz o co chodzi ) , Daj mi jeszcze ten tydzień ok ? , wszystko przez te moje choroby .
Pozdrawiam
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Artur ale u Ciebie wiosennie.
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No no kwiaty jak giganty.
Początek mojej przygody.
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ładne Phalaenopsisy i krokus. u mnie też już krokusy kwitną. przebiśniegi niestety przekwitają, ale było ich mnóstwo. bardzo się namnożyły przez te wszystkie lata, odkąd są na moim podwórku. a krokusy mam różne, fioletowe, żółte, białe, białe z fioletowymi żyłkami... kwiaty wiosenne są piękne, ale niestety krótkotrwałe.
- agata0806
- 1000p
- Od: 11 lut 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Artur a to nie jest czasem Haraella Odorata ??Tulipan998 pisze: Witam niedzielnie , dzisiaj po tych choróbskach wyrwałem się na chwile do mojego małego ogrodu .
"Jak kota nie ma to myszy harcują " . Ciesze się , że wątek się " nie zakopuje " . Moja kapuściana głowa zapomniała zrobić wczoraj fotki ;:5 i dalej mi się za bardzo nie che .
Aga - ja już ostatnio tyle na storczykowych stronach siedze , że mi się w głowie przewraca.. i zapamiętałem jako ceratostylis.. , ale teraz wpisałem w google i to nie to... , nie wiem co to jest ale szalenie mi się podoba .agata0806 pisze:Jolu a jak ten żółtek się nazywa?Mi też się strasznie podoba i do orchidarium by pasował jak ulał
Pozdrawiam
No Lueddmanniana z eBay zarąbista i w dodatku z kwiatem..
Ciekawe kiedy moja zakwitnie
Ale piękna Twoja sesja zdjęciowa,no i u mnie zwykłe hybrydki wypuszczają pędziki tylko nie wiem jakie kolorki,tyle ich jest że zapamiętać ciężko..Będę musiała sobie chyba na doniczkach pisać hehe..