Storczyki moni ;)
Danusiu, dziekuje
Wlasnie zastanawiam sie nad kolejna, ale moze dopiero po urlopie, bo w sierpniu wyjezdzam na 2 tyg i byloby krucho z podlewaniem tzn moczeniem No i oczywiscie musze kaske nazbierac A moze wczesniej sie cos trafi to trza bedzie brac bez wzgledu na wszystko - najwyzej pojada ze mna...
Marzy mi sie Sumon Sophonsiri x Ascda. Kultana Flame
Wlasnie zastanawiam sie nad kolejna, ale moze dopiero po urlopie, bo w sierpniu wyjezdzam na 2 tyg i byloby krucho z podlewaniem tzn moczeniem No i oczywiscie musze kaske nazbierac A moze wczesniej sie cos trafi to trza bedzie brac bez wzgledu na wszystko - najwyzej pojada ze mna...
Marzy mi sie Sumon Sophonsiri x Ascda. Kultana Flame
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
e-genia pisze:Moniko jak czytam o tej Wandzie to zaraz widzę Artura.
Tylko , że Artur nie ma vandy a ma na ich punkcie fioła .moni;) pisze:Geniu bo Nasz Artur to tez pozytywnie vandowo zakrecony
Jovanka mi Pisała , że 1 kwietnia mają sklep przy storczykarni , jeśli tak to będe miał blisko do rarytasków :P .
Ni ma rady , wtedy w maju najpóźniej kupiuję vandę na 100 a nawet więcej % ;:13
Cudne maleństwo . życzę takiego kwitnienia... :
Przepraszam , że w Twoim wątku .
Pozdrawiam / Atrur
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Moni cudna Wanda, te kwiaty mają coś w sobie, jak dla mnie to wieeelkie wyzwanie, ale teraz wpadło mi do kieszeni pare gr i stwierdziłam że chce spróbować swoich sił. Ten kwiatek nie należy do najtańszych, dlatego tu moje pytanie zarówno do Ciebie jak i do reszty forumowiczek, gdzie najlepiej kupić taką roślinę, prawdę mówiąc u siebie jeszcze nie spodkałm Wandy, raz tylko widziałam Ascodende ale była w opłakanym stanie
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dobrze kupić na wystawie. w sklepach nigdy nie widziałam, ani kwitnących ani przekwitniętych. ale na wystawie są zwykle w dobrym stanie, tylko niestety ostatnio zdrożały, ciekawe, jak będzie w tym roku. wystawa będzie za ponad 2 tygodnie. w zeszłym roku widziałam piękną, białą Vandę. podoba mi się taka i chciałabym kiedyś mieć.monisia pisze:Moni cudna Wanda, te kwiaty mają coś w sobie, jak dla mnie to wieeelkie wyzwanie, ale teraz wpadło mi do kieszeni pare gr i stwierdziłam że chce spróbować swoich sił. Ten kwiatek nie należy do najtańszych, dlatego tu moje pytanie zarówno do Ciebie jak i do reszty forumowiczek, gdzie najlepiej kupić taką roślinę, prawdę mówiąc u siebie jeszcze nie spodkałm Wandy, raz tylko widziałam Ascodende ale była w opłakanym stanie