Rośliny Mandragory
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grażka, miło mi, że mój kudłaty i zieloni podopieczni Ci się podobają
Korzystając z tego, że dni coraz dłuższe i po pracy można jeszcze trochę nacieszyć się słońcem, poszliśmy całą trójką sprawdzić, jak mają się żaby
Proszę, niech mnie ktoś pocieszy, że było ich dziś tak mało ze względu na dość późną porę (ok. godz. 18)... W dodatku jedna leżała nieżywa do góry nogami
A może to te same dwie, które fotografowałam w weekend? ;) Trwają tak już 3 dzień w "pozycji na żabkę"
A na koniec coś jeszcze bardziej kolorowego i wiosennego!
Korzystając z tego, że dni coraz dłuższe i po pracy można jeszcze trochę nacieszyć się słońcem, poszliśmy całą trójką sprawdzić, jak mają się żaby
Proszę, niech mnie ktoś pocieszy, że było ich dziś tak mało ze względu na dość późną porę (ok. godz. 18)... W dodatku jedna leżała nieżywa do góry nogami
A może to te same dwie, które fotografowałam w weekend? ;) Trwają tak już 3 dzień w "pozycji na żabkę"
A na koniec coś jeszcze bardziej kolorowego i wiosennego!
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
No no żabki bardzo pracowite:D bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia - pięknie oddają atmosferę spaceru:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj nie ładnie tak podglądać naturę w intymnych sytuacjach A zdjęcia rewelacyjne Oglądając je aż się nogi do spacerowania rwą Tylko szkoda,że już tak późno
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Leśny Duch
- 1000p
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Mandragora
Kasiu - proponuję nadrobić zaległości jutro
Joasiu - to nie ścieżka, tylko "trawnik" przed czyjąś posesją I to nie są krokusy, tylko żonkile - jak mawia mój M. (dla niego wszystko, co żółte to albo forsycja albo żonkile )
Andziu, Kasiu - odniosłam wrażenie, że miały totalny "zwis" na komórkę przed ich "nosem" Totalny looozik 8) I jakoś od razu przypomina mi się ten dowcip o pozycji "na żabkę" (ona leży, jemu leży, a ona rechocze)
Joasiu - to nie ścieżka, tylko "trawnik" przed czyjąś posesją I to nie są krokusy, tylko żonkile - jak mawia mój M. (dla niego wszystko, co żółte to albo forsycja albo żonkile )
Andziu, Kasiu - odniosłam wrażenie, że miały totalny "zwis" na komórkę przed ich "nosem" Totalny looozik 8) I jakoś od razu przypomina mi się ten dowcip o pozycji "na żabkę" (ona leży, jemu leży, a ona rechocze)
- Leśny Duch
- 1000p
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Ale się uśmiałam
A spacerek musiał być bardzo przyjemny
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
Na spacerek dzisiaj na pewno się wybierzemy Pogoda piękna i słoneczna od rana A mój synuś jak te twoje żabki zobaczył to całe popołudnie ich szukał na spacerze Od niedawna bardzo żabki uwielbia
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Mandragora
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt: