Kwiatuszki Rafiego
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj postaram się, aby chociaż trochę im dorównały A ponieważ darowane kwiatki rosną najlepiej to kto wie...
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Danutka55
- 1000p
- Od: 5 lut 2009, o 17:36
Masz wspaniałą kolekcję paproci.To jedne z moich najbardziej ulubionych kwiatów.Twoje dorodne okazy świadczą o tym,że wcale nie są takie trudne jak sądzą niektórzy.Sama posiadam ich niemałą kolekcję i powiedziałabym,że to jedne z najłatwiejszych kwiatów doniczkowych,a rozrastają się jak chwasty.Gratuluję tak dorodnych okazów.
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.
Dziękuje wam wszystkim za ciepłe słowa GOSIU masz racje pokój to prawie raj , ps.. nawet pasuje do profilu , profil Anielski w połączeniu z rajem ładnie sie składa MIRKU przekaże mamie jaki z niej tarzan paprotkowy KASIU mam nadzieje ze Paproteczka sie przyjmie EDYTKO z tą moją ręką to nie tak do końca , przyznam ze mama ma ręce do paproci j,ja to może jedna rękę brak mi jeszcze doświadczenia JAGUDKO przekazałem pozdrowienia mamie .Przesyła również pozdrowienia
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
UPssss MIRKU teraz się zawstydziłem ale wstyd wiem ze to nie paczki tylko się tak rozpędziłem w pisaniu i pomyliłem nazwy obiecuje ze sie poprawie na forum.Dobrze ze za uwarzyłeś bląd w nazewnictwie poprawie sieMiro78 pisze:Rafcio paprocie nie mają "pączków" tylko kłącza..Rafcio pisze:...... nowymi pączkami paproci i innych kwiatów
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: