Ogródek EdytyB - początki amatora

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Edytko uśmiechnij się :wink: widze że przed Tobą ogrom pracy ale najważniejsze są marzenia i zapał w ich realizacji :) bo co byś potem robiła gdybyś od razu miała pięknie ( i kto to mówi :lol: ) a Ty własnie planujesz coś na siatkę? może bluszcz pospolity to by cały rok wszystko zakrywał?

Ech widzę, że wiele osób ma problemy z sąsiadami... niestety trudno jest uczynić swoje otoczenie na prawdę pięknym... ale może po mału się uda...
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Edyta Ty się nic nie martw bo początki są zawsze takie :!: :)
Moja działka to puste pole za stodołą :lol: :lol:
Jest tylko trawa i dopiero wczoraj dosadziłem krzaczki a kwiatków też jak na lekarstwo :?
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cynthia pisze:Edyta Ty się nic nie martw bo początki są zawsze takie :!: :)
Moja działka to puste pole za stodołą :lol: :lol:
Jest tylko trawa i dopiero wczoraj dosadziłem krzaczki a kwiatków też jak na lekarstwo :?
Troche lepiej wygląda kawałek ziemi przed domem, trochę kwiatów też jest ale tam mam spółkę z babcią (a mówiły jaskółki że...no wiecie :lol:
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Edyto wszystko będzie dobrze i Ty też urządzisz sobie ogród jak z marzeń. Tego Ci życzę z całego serca
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Edytko rzeczywiście masz dużo miejsca na kwiatki , napisz może ogłoszenie że chętnie przyjmiesz nadwyżki kwiatowe, przecież każdy na wiosnę coś likwiduje, coś przesadza, może ja mogłabym ci też pomóc .
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

maria5 pisze:Edytko rzeczywiście masz dużo miejsca na kwiatki , napisz może ogłoszenie że chętnie przyjmiesz nadwyżki kwiatowe, przecież każdy na wiosnę coś likwiduje, coś przesadza, może ja mogłabym ci też pomóc .
To się rozumie samo przez się, ale jakoś mi głupio :oops:
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Masz wspaniały kawałek działeczki do zagospodarowania i z tego co widać już wzdłuż ogrodzenia rosną ślicznotki trzymam kciuki aby się poprzyjmowały bo ja też w zeszłym roku nowy kawałek działki obsadzałam tujami i cyprysikami :lol:
Już jesteś w trakcje pielęgnacji trawnika jeśli będziesz sadzić po całości szlachetną trawkę to musisz użyć najpierw roundap :wink:
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beata T pisze:Masz wspaniały kawałek działeczki do zagospodarowania i z tego co widać już wzdłuż ogrodzenia rosną ślicznotki trzymam kciuki aby się poprzyjmowały bo ja też w zeszłym roku nowy kawałek działki obsadzałam tujami i cyprysikami :lol:
Już jesteś w trakcje pielęgnacji trawnika jeśli będziesz sadzić po całości szlachetną trawkę to musisz użyć najpierw roundap :wink:
Muszę roundapem zwalczyć nawłoć kanadyjską - to cholerstwo rozrasta się jak perz, tworzy podziemne poduch korzeni :( A że miała sporo czasu na spokojne panoszenie się na działce więc teraz czeka mnie ciężka praca.
Trawę mam z dużym udziałem nasion z odmiany sachara - to mieszanka na suche tereny. Już częściowo z zeszłym roku ją siałam i się sprawdziła.
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Edyto moje gratulacje :!: :!: :!:
Wysyłam różę do tego pięknego wazonu co stoi za płotem( a może już nie stoi :?: :?: )

Obrazek

Specjalnie dla Ciebie załatwiłam u ministra finansów : wartość sreberka możesz
odliczyć od podatku :!: :!: :!: :lol:
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki kochane
Ola - patrząc na obecne oszczędności rządu to wielkie dokonanie ;)
Ogródek EdytyB

zapraszam
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Jeszcze daleko się nie zagalopowałaś więc i ja zdążę jeszcze złożyć gratulacje z okazji sreberka ;:114 .
Edytko masa pracy przed Tobą , ale fajnie że w końcu zdecydowałaś się i wkleiłaś zdjęcia . U mnie w ogrodzie też są miejsca gdzie krok po kroku odzyskuję działkę , ale jaka póżniej frajda jak patrzysz na to z boku co już Ci się udało zrobić . Życzę Ci wytrwałości
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Przyłączam się do gratulacji za aktywność na Forum :)
Sporo pracy przed Tobą Edytko, ale zobaczysz z jaką satysfakcją będziesz za jakiś czas pokazywała te fotki z początków ogrodu w konfrontacji z fotkami z pięknymi nasadzeniami i kolorami, po paru latach.
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ave pisze:Przyłączam się do gratulacji za aktywność na Forum :)
Sporo pracy przed Tobą Edytko, ale zobaczysz z jaką satysfakcją będziesz za jakiś czas pokazywała te fotki z początków ogrodu w konfrontacji z fotkami z pięknymi nasadzeniami i kolorami, po paru latach.
Ave ja już to widzę oczami wyobraźni :lol:
Ogródek EdytyB

zapraszam
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”