Pochylony świat na piasku cz.2
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pochylony świat na piasku cz.2
Dziękuję Wam za miłe słowa. Oczywiście mam zamiar zapolować na dudka, ale to nie będzie takie proste. Żuraw to duży ptak, a dudek to maluszek, nieco mniejszy od kosa. Może mi się jednak poszczęści.
A to moje krokusy. Pojedyncze sztuki, ale cieszę się nimi jak dziecko
A to moje krokusy. Pojedyncze sztuki, ale cieszę się nimi jak dziecko
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu piękne krokusiki, nawet nie wielka ich ilość bardzo cieszy
Aniu życzę dużo zdrówka całej Twojej rodzince
Moje dzieci co dopiero wyzdrowiały, miały zapalenie gardła jak przyszłam po nie do szkoły w ubiegły piątek biegały przed szkołą całe spocone a w niedzielę był już szpital.
Sytuacja znów się chyba powtarza dziś poszłam po nich do szkoły, dzieci znów biegają a moje dzieci całe mokre teraz już słyszę jak jedno bez przerwy kaszle och niech przyjdzie już to lato
Aniu życzę dużo zdrówka całej Twojej rodzince
Moje dzieci co dopiero wyzdrowiały, miały zapalenie gardła jak przyszłam po nie do szkoły w ubiegły piątek biegały przed szkołą całe spocone a w niedzielę był już szpital.
Sytuacja znów się chyba powtarza dziś poszłam po nich do szkoły, dzieci znów biegają a moje dzieci całe mokre teraz już słyszę jak jedno bez przerwy kaszle och niech przyjdzie już to lato
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Piękne żurawie udało Ci się złapać
Ja tez widziałam je kilka razy na okolicznych polach i łąkach bo tu niedaleko dużo ich gniazduje, ale nie udało mi się żadnego uwiecznić.
Roboty Cię czeka huk przy tych darowanych sadzonkach. Ale to taka miła robota. Czekam na foteczki. Mogą być nawet hurtem przy aucie
Ja tez widziałam je kilka razy na okolicznych polach i łąkach bo tu niedaleko dużo ich gniazduje, ale nie udało mi się żadnego uwiecznić.
Roboty Cię czeka huk przy tych darowanych sadzonkach. Ale to taka miła robota. Czekam na foteczki. Mogą być nawet hurtem przy aucie
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Lidko, żurawie mają taki bardzo charakterystyczny głos. Taki śpiewny, piękny. A gęsi, no wiesz, gęgają ;)
Jollu, z tymi dziećmi to mam tak samo. Właściwie to ze średniakiem, bo córka jest bardzo zdrowa. Rzadko ją coś złapie, a jeśli nawet to szybko zdrowieje. Najmłodszego niestety załatwiłam na własne życzenie. Lekko podziębił się ode mnie, a potem wyprawa do stolicy i tam nieźle dostał w kość. Najgorsze, że na razie nie widzę poprawy.
Agnieszko, roboty mnóstwo czeka, a ja uwięziona w domu. Okropne uczucie. A pogoda z dnia na dzień piękniejsza.
Jollu, z tymi dziećmi to mam tak samo. Właściwie to ze średniakiem, bo córka jest bardzo zdrowa. Rzadko ją coś złapie, a jeśli nawet to szybko zdrowieje. Najmłodszego niestety załatwiłam na własne życzenie. Lekko podziębił się ode mnie, a potem wyprawa do stolicy i tam nieźle dostał w kość. Najgorsze, że na razie nie widzę poprawy.
Agnieszko, roboty mnóstwo czeka, a ja uwięziona w domu. Okropne uczucie. A pogoda z dnia na dzień piękniejsza.
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Aniu bardzo się cieszę że te ode moje gratisy tak pięknie Co kwitną.kubanki pisze:Wiesz, te kremowożółte to gratisy od Geni Zaplątały się w kępach marcinków
Pewnie jeszcze w kilku ogrodach będą kwitły bo pod działką prawie ich nie ma
Aniu jak tam zdrówko Twoje i maluszka czy piątek aktualny?
Genia