Galeria kwiatków zeberki4
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Mnie się wszystko podoba:D a że nie mam fikusa dębolistnego, to tym bardziej się zachwycam:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
nastepne, co do fiołków to są 2 kwiatuszki, wiem że niektóre kwiatki wymagaja przesadzenia i dołozenia ziemi, więc wyjasniam: ziemie dopiero kupie, cisussa widocznego w doniczce chce sie pozbyc bo mamy jednego dużego. Co do roslinek spokojnie wiem co i jak
wyjasniam ze roslinka w malutkiej doniczce to albo cytrunka albo mandarynka wysiałam i cos wzrosło nie wiem jednak co to :/ moze ktos wie? papirusek troche przeyschniety, gdy przychodzi lato dostaje piekne zielone liscie, ma ponad 1 metr
wyjasniam ze roslinka w malutkiej doniczce to albo cytrunka albo mandarynka wysiałam i cos wzrosło nie wiem jednak co to :/ moze ktos wie? papirusek troche przeyschniety, gdy przychodzi lato dostaje piekne zielone liscie, ma ponad 1 metr
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Piękne rośliny! Takie gęste. Ciekawe, kiedy u mnie tak urosną?
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Mama Aguni
- 1000p
- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- Mama Aguni
- 1000p
- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Hej
Ciesze sie że moja kolekcja sie wszystkim podoba, będę sie starała czesto fotki dawać, co do fikusa to musze powiedzieć że jest to kradziona sadzonka po prostu odciełam nożek kilka gałązek i wsadziłam do wody po 1-1,5 miesiąca zaczął wypuszczac korzonki
Wiem że papirusik przyschniety, tak musze przyznac że wielki z niego pijak
A co do hibiscusa to nie wiem, sąsiadka chciała go wyrzucić , i pytała czy bym go nie wzieła, podciełam go troszeczkę i teraz ładnie się zazielenił, wypuscił sporo lisci
Ciesze sie że moja kolekcja sie wszystkim podoba, będę sie starała czesto fotki dawać, co do fikusa to musze powiedzieć że jest to kradziona sadzonka po prostu odciełam nożek kilka gałązek i wsadziłam do wody po 1-1,5 miesiąca zaczął wypuszczac korzonki
Wiem że papirusik przyschniety, tak musze przyznac że wielki z niego pijak
A co do hibiscusa to nie wiem, sąsiadka chciała go wyrzucić , i pytała czy bym go nie wzieła, podciełam go troszeczkę i teraz ładnie się zazielenił, wypuscił sporo lisci