Kwiatuszki Rafiego
Musze się poprawić Ale przyznam ze z rozpoznaniem pietruszki w ogródku mam problem mama nieraz latem wysyła mnie specjalnie po pietruszkę do ogródka by się pośmiać jak wracam z trawa w ręceAndziax007 pisze:Rafciu jaki tam wstyd Po prostu się pomyliłeś każdemu się to zdarza nawet mnie
Mylę marantę z monsterą
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie martw się Rafciu każdemu się zdarza pomylić Pobędziesz troszkę na forum i wszystkich nazw się doskonale nauczysz. Ja też nie wszystkie kwiatki umiem nazwać. Kupiłam sobie kilka książek o doniczkowcach i zawsze mam je pod ręką I znam je już na pamięć
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
Izuś a powiedz mi jak wygląda prowadzenie kwiaciarni ,ja od paru miesięcy myślę otwarciu SKLEPU KWIATOWO OGRODNICZEGO ,mam lokal który mogę wynająć od koleżanki ten lokal jest przystosowany do tych celów ,tylko zastanawiamy się z moja druga polowa jak sie do tego zabrać, Podpowiesz coś nieco bo widzę ze masz doświadczenie w tym temacie,,2iza pisze:Ja to o nazwach nie wspomnę jak w kwiaciarni pomagam przy większych świętach to się wszyscy ze mnie śmieją jak nazwy przekręcam
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cuuuudowne paprotki (tfu, tfu).
Ja je bardzo kocham , ale niestety jest to miłośc jednostronna.
Mam jedną paprotkę, ale nawet nie śmiem jej porównywac z Twoimi pięknościami.
Gratuluję! I padam.
Pozdrawiam Ela.
Ja je bardzo kocham , ale niestety jest to miłośc jednostronna.
Mam jedną paprotkę, ale nawet nie śmiem jej porównywac z Twoimi pięknościami.
Gratuluję! I padam.
Pozdrawiam Ela.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ups! No to gratuluję mamie Rafała!
I pędzę z pokłonami dla jej talentu.
I pędzę z pokłonami dla jej talentu.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.