Moje cudeńka - miaaa
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękniusie .
Dorotko ten kaktusik od okna postawiony na doniczce Euphorbii trigona to Notocactus?. Mam identycznego a może podobnego i niestety do dzisiaj bez imienia
Dorotko ten kaktusik od okna postawiony na doniczce Euphorbii trigona to Notocactus?. Mam identycznego a może podobnego i niestety do dzisiaj bez imienia
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
Dziękuję Dorotko. Kwiatuszek, faktycznie piękny.
Czy myslisdz,że ten mój to też mógłby być N.rutilans?
Przepraszam za tą fotkę u Ciebie. Jeśli Będzie Ci przeszkadzać to zaraz ją usunę.
Czy myslisdz,że ten mój to też mógłby być N.rutilans?
Przepraszam za tą fotkę u Ciebie. Jeśli Będzie Ci przeszkadzać to zaraz ją usunę.
-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kati-1976
Zatem poczekamy na kwiatuszka. Ciekawe ile to potrwa
- miaaa
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
Beciu ten parapet to babciny musiałam je na troszkę( dopóki nie pójdą na dwór ) babuni podrzucić bo u mnie się parapety skończyły ale babcia mieszka ze mną tylko na parterze, tak więc mam na nie oko cały czas
Karolciu ten kaktusik z białymi cierniami to prawdopodobnie Parodia chrysacanthion
A ten obok - Notocactus rutilans pokazał ostatnio coś, co wygląda na zalążek pączusia :P
Karolciu ten kaktusik z białymi cierniami to prawdopodobnie Parodia chrysacanthion
A ten obok - Notocactus rutilans pokazał ostatnio coś, co wygląda na zalążek pączusia :P
- miaaa
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
Nie martw się , będą kwitły, tylko cierpliwości troszkę
A tak z innej beczki - jeśli możecie podlejcie moje drzewko
http://miaaa.posadzdrzewo.pl/
Z góry dziękuję
A tak z innej beczki - jeśli możecie podlejcie moje drzewko
http://miaaa.posadzdrzewo.pl/
Z góry dziękuję
- phoebs
- Od: 20 wrz 2008, o 01:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
miaaa pisze:Ech... powiem Ci, że ciężko wytrzymać w takim postanowieniu ale teraz to już na bank stopuję z kaktusowymi zakupami dzisiaj wyniosłam ostatnie kaktusy z piwniczki i doszłam do wniosku, że nie mam ich gdzie w chwili obecnej ustawić
Na razie kwitnie tylko M. carmenae :P M. zeilmanniana v. albiflora pokazuje coraz więcej pączków :P Sulcorebutia hertusii również pokazuje kolejne pączki no i czekam cały czas na rozkwit Gymnocalycium bruchii jak już pisałam - dzisiaj wyniosłam z piwniczki resztę kaktusiaków mieszkają tymczasowo na werandzie jutro porobię fotki jak wyrobię się z czasem
Kilka foteczek z zeszłego tygodnia
najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same...
Moja kolekcja kaktusów
pozdrawiam Ania
Moja kolekcja kaktusów
pozdrawiam Ania