Pochylony świat na piasku cz.2
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dalo, Marylko, dziękuję za życzenia zdrowia dla maluszka. Przyda się, bo gorączka wprawdzie przeszła, ale został brzydki kaszel.
Iga, dziś wyszliśmy, pewnie nawet za bardzo od razu zaszalałam, bo ponad 4 godziny spędziliśmy na dworze. Teraz mnie okropnie kaszel męczy. Na szczęście z Witkiem nic gorzej nie jest
Gabrysiu, dziękuję W sumie żadna nasza zasługa. Natura...
Geniu, napisałam u Ciebie, że postaram się być. Krokusów Ci nie oddam bo bardzo mi się podobają. Ten kolor jest nietypowy, taki kremowożółty, delikatny. Bardzo mi odpowiada
Dziś udało mi się posadzić liliowce od Zanny i Igi, śniedki i cebulice i tulipany od Zanny, żurawki i tawułki od Igi.
Z prezentów posadziłam jeszcze w poniedziałek dziurawce i orliki, a na skalniaku dwie odmiany rozchodnika, macierzankę i gęsiówkę i całe stadko rojników. Skalniaki są od Igi, zostało jeszcze mnóstwo do posadzenia, a dziurawce i orliki od Ani.
Może jutro zrobię parę zdjęć wreszcie dla udokumentowania.
Iga, dziś wyszliśmy, pewnie nawet za bardzo od razu zaszalałam, bo ponad 4 godziny spędziliśmy na dworze. Teraz mnie okropnie kaszel męczy. Na szczęście z Witkiem nic gorzej nie jest
Gabrysiu, dziękuję W sumie żadna nasza zasługa. Natura...
Geniu, napisałam u Ciebie, że postaram się być. Krokusów Ci nie oddam bo bardzo mi się podobają. Ten kolor jest nietypowy, taki kremowożółty, delikatny. Bardzo mi odpowiada
Dziś udało mi się posadzić liliowce od Zanny i Igi, śniedki i cebulice i tulipany od Zanny, żurawki i tawułki od Igi.
Z prezentów posadziłam jeszcze w poniedziałek dziurawce i orliki, a na skalniaku dwie odmiany rozchodnika, macierzankę i gęsiówkę i całe stadko rojników. Skalniaki są od Igi, zostało jeszcze mnóstwo do posadzenia, a dziurawce i orliki od Ani.
Może jutro zrobię parę zdjęć wreszcie dla udokumentowania.
Aniu! Twoje krokusiki są bardzo urocze. Ja również mam niedużo krokusów i cieszę się tak samo. Każdy pojedyńczy nawet, który zplątał się jeszcze na trawniku to moja wielka radośc. Pozdrowionka
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - ja mam ich jeszcze mniej - a cieszę sie tak samokubanki pisze:A to moje krokusy. Pojedyncze sztuki, ale cieszę się nimi jak dziecko
przyszłam popatrzeć na wiosnę u Ciebie a siedzę tu i siedzę
Skalniak, wiosenne kwiaty - no napatrzeć się nie mogę
Fotki śliczne .... po zazdrościć miejsca i inwenji twórzej - uwielbiam do Ciebie zaglądać
Dziś zrobię spacerek po moich ulubinych ogrodach
Ponieważ wieczorem wyszłam na ośnieżony jeszcze Kamiennik - to nogom sie spodobało i .. idziemy dalej
Aniu.
Prześliczne krokusy, bardzo dużo Ci wzeszło bo u mnie na razie tylko 5 sztuk i to dopiero w pączkach ale i tak się cieszę.
Bardzo lubię oglądać i patrzeć i patrzeć ...na kwiaty.
Życzenia zdrowia dla maluszka- u Julki naszej też walczymy z kaszlem bakteryjnym / tak od grudnia-po zastrzykach przejdzie by tak po tygodniu znowu powrócić/.Lekarze badają, zapisują syropki, antybiotyki, zastrzyki i nie ma poprawy. Nie wiem gdzie jeszcze się udać? Chyba sama prywatnie zrobię zdjęcia rentgena płuc- bo u nas panowało zapalenie bez objawowe -bez osłuchowe zapalenie płuc.
pozdrawiam
Ewa
Prześliczne krokusy, bardzo dużo Ci wzeszło bo u mnie na razie tylko 5 sztuk i to dopiero w pączkach ale i tak się cieszę.
Bardzo lubię oglądać i patrzeć i patrzeć ...na kwiaty.
Życzenia zdrowia dla maluszka- u Julki naszej też walczymy z kaszlem bakteryjnym / tak od grudnia-po zastrzykach przejdzie by tak po tygodniu znowu powrócić/.Lekarze badają, zapisują syropki, antybiotyki, zastrzyki i nie ma poprawy. Nie wiem gdzie jeszcze się udać? Chyba sama prywatnie zrobię zdjęcia rentgena płuc- bo u nas panowało zapalenie bez objawowe -bez osłuchowe zapalenie płuc.
pozdrawiam
Ewa