Zaczynam - rogalm1 cz.2
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gabrysiu - przyszłam popatrzeć na wiosnę u Ciebie i znalazłam ją
Pieknie Moniko
Czy możemy powtórzyć warsztaty - bo trochę zapomniałysmy ? Pozdrowionka dla Marysi
Dziś robię spacerek po moich ulubinych ogrodach
Ponieważ wieczorem wyszłam na ośnieżony jeszcze Kamiennik - to nogom sie spodobało i .. idziemy dalej
Pieknie Moniko
Czy możemy powtórzyć warsztaty - bo trochę zapomniałysmy ? Pozdrowionka dla Marysi
Dziś robię spacerek po moich ulubinych ogrodach
Ponieważ wieczorem wyszłam na ośnieżony jeszcze Kamiennik - to nogom sie spodobało i .. idziemy dalej
Przepraszam, że tak się nie odzywam, ale dopadła mnie lekka wiosenna depresja, nie mogę patrzeć na Wasze piękne ogrody, bo umieram z tęsknoty za wsią, ogrodem, pracami w polu- a jestem uziemiona w Krakowie...
Ale czas porzucić ten nastrój, bo chciałam wszystkim moim Forumowym przyjaciołom życzyć pięknych Świąt, radości Wielkanocy i rodzinnych spotkań przy suto zastawionym stole!
Ale czas porzucić ten nastrój, bo chciałam wszystkim moim Forumowym przyjaciołom życzyć pięknych Świąt, radości Wielkanocy i rodzinnych spotkań przy suto zastawionym stole!
dla Ciebie też wiele radości w te święta:)
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Urszulo, jestem zachwycona Twoim miejscem na ziemi! Dziękuję za życzenia
Ewusiu, niestety nie pojadę w czasie Świąt - obowiązki rodzine, a cała nasza rodzina mieszka w Krakowie! Dlatego jestem taka przygnębiona jak pomyślę ile jeszcze czasu minie zanim tam pojedziemy, kiedy ja coś posieję, posadzę, poprzycinam - Wy już jesteście tak zaawansowani w swoich pracach! Ale za życzenia dziękuję serdecznie!
Ewusiu, niestety nie pojadę w czasie Świąt - obowiązki rodzine, a cała nasza rodzina mieszka w Krakowie! Dlatego jestem taka przygnębiona jak pomyślę ile jeszcze czasu minie zanim tam pojedziemy, kiedy ja coś posieję, posadzę, poprzycinam - Wy już jesteście tak zaawansowani w swoich pracach! Ale za życzenia dziękuję serdecznie!
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zdążysz Moniko jeszcze się narobić - choćby za tydzień
Tez mnie strasznie ciągnie "na łono natury" i udało mi sie namówić rodzinkę na wyjazd na działkę w świąteczny poniedziałek. Weźmiemy rowery i pojedziemy sobie na wycieczkę. Może i Wam udałoby się wybrać rodzinnie gdzieś w plener, choćby to miał być plener krakowski
Wesołych, rodzinnych Świąt
Tez mnie strasznie ciągnie "na łono natury" i udało mi sie namówić rodzinkę na wyjazd na działkę w świąteczny poniedziałek. Weźmiemy rowery i pojedziemy sobie na wycieczkę. Może i Wam udałoby się wybrać rodzinnie gdzieś w plener, choćby to miał być plener krakowski
Wesołych, rodzinnych Świąt
jak to dobrze, że nie tzreba jeżdżić, i że się ma działkę pod bokiem, kiedyś miałam działeczke pracowniczą, tez często inne powody stawały na drodze by pojechać...
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko odrzuć deprechę i ciesz się razem z nami.
Dziękuję za życzenia i wzajemnie tego samego życzę Tobie i twojej rodzinie.
W święta będzie ładna pogoda, to z pewnością odwiedzicie działkę.
Czekam zatem na fotki z posiadłości.
SMACZNEGO WIELKANOCNEGO JAJKA I SZYNECZKI
Dziękuję za życzenia i wzajemnie tego samego życzę Tobie i twojej rodzinie.
W święta będzie ładna pogoda, to z pewnością odwiedzicie działkę.
Czekam zatem na fotki z posiadłości.
SMACZNEGO WIELKANOCNEGO JAJKA I SZYNECZKI
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko ja też tęsknię a jeszcze bardziej jak oglądam te piękności tylko ja mam troszkę lepiej z tygodnia na tydzień. Ale pomyśl sobie już niedługo wakacje i będziesz tam łohohohohoho i wtedy wszyscy tobie będą zazdrościć. A w tym czasie planuj i siej w domku ))
Ja również życzę Wesołych Świąt
W poniedziałek rano zajączek zalany.
Kury z nim tańcują, jajka mu malują.
Kogut wciąga kreskę, podkręca imprezkę.
Cała sala się buja, DJ gra ALLELUJA!
Wesołych Świąt
Ja również życzę Wesołych Świąt
W poniedziałek rano zajączek zalany.
Kury z nim tańcują, jajka mu malują.
Kogut wciąga kreskę, podkręca imprezkę.
Cała sala się buja, DJ gra ALLELUJA!
Wesołych Świąt