Dana-zauroczona (moje storczyki)
na pierwszym zdjęciu to Miltoniadana0520 pisze:Storczykowa, witam. Dzięki bardzo. Oto następny, tylko jaki. Miał ogólną nazwę- ORCHIDEE.
Oto on w trakcie kwitnienia : [IMG]http://images33.fotosik
.pl/195/4b89d5b8bc7d246cm.jpg[/IMG]
w całej okazałości, w najdłuższym liściu ukryty jest pęd kwiatowy:
[IMG]http://images25.fotosik.
pl/183/28c6e58f4fc03669m.jpg[/IMG]
pewniw ie będzie go dobrze widać bo skupiłam się na tym pomarszczonym liściu. I też się martwię co to???
[IMG]http://images28.fotosik.p
l/185/46b3bd345ffc7f6fm.jpg[/IMG]
Dana
Kochani ... popłynęłam, zwariowałam i sama nie wiem co jeszcze ;:96
Dzisiaj skusiła mnie cena. Za piątaka 1 szt. No to co ja zrobiłam????? Kupiłam 3. Dwa duże różowe, każdy po 2 pędy i rozgałęzienia ( może nie być do końca widoczne na zdjęciu ) i jeden maluszek , po i przed kwitnieniem bo rośnie nowy pęd jeszcze nie wiem jakiego koloru będzie. Na razie cała trójaka siedzi w kuchni czeka na przegląd.
Ratunku Pomocy Niedługo mąż mnie z domu wyrzuci albo do wariatkowa zawiezie
Oto one:
Dzisiaj skusiła mnie cena. Za piątaka 1 szt. No to co ja zrobiłam????? Kupiłam 3. Dwa duże różowe, każdy po 2 pędy i rozgałęzienia ( może nie być do końca widoczne na zdjęciu ) i jeden maluszek , po i przed kwitnieniem bo rośnie nowy pęd jeszcze nie wiem jakiego koloru będzie. Na razie cała trójaka siedzi w kuchni czeka na przegląd.
Ratunku Pomocy Niedługo mąż mnie z domu wyrzuci albo do wariatkowa zawiezie
Oto one:
Pozdrawiam Dana
- Agita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kurcze, ale masz tempo!!
Tylko 5zł i jeszcze kwitną?! Gdzie takie cuda dają?!? Na przyszłość od razu pisz gdzie, może i ja się załapię ;)
Fajnie wyglądają te zielone osłonki, w takim kolorze jeszcze nie widziałam!
Tylko 5zł i jeszcze kwitną?! Gdzie takie cuda dają?!? Na przyszłość od razu pisz gdzie, może i ja się załapię ;)
Fajnie wyglądają te zielone osłonki, w takim kolorze jeszcze nie widziałam!
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A teraz pokażę Wam co nowego u mnie.
Oto nowy pędzik , kolejne kwitnienie na starym-przedłużonym pędzie :
a tak kwitnie :
A to co mnie ucieszyło najbardziej. Mój choruszek z biura, który potrzebował najwięcej czasu bo ponad rok pokazał na co go stać.
Nie, nie, nie tam patrzymy To korzonek przecie Wyżej, wyżej. Tak to pędzik prawda???? No i kolejny nowy listek
Oto nowy pędzik , kolejne kwitnienie na starym-przedłużonym pędzie :
a tak kwitnie :
A to co mnie ucieszyło najbardziej. Mój choruszek z biura, który potrzebował najwięcej czasu bo ponad rok pokazał na co go stać.
Nie, nie, nie tam patrzymy To korzonek przecie Wyżej, wyżej. Tak to pędzik prawda???? No i kolejny nowy listek
Pozdrawiam Dana