Ogród -hal1959 cz.3
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuś ,ale z Ciebie pracuś ,stokrotki teraz będą sobie kwitły do jesieni .Mój trawnik ten na dole też już podlega goleniu ,ale do soboty go przetrzymam .Izuś czy Twoja maranta kwitła ,moja ma pąki ,jakoś nie kojarzyłam sobie jej z kwiatami ,tylko z ozdobnymi liśćmi
Jadziu wypróbuję,ale co to za mydło potasowe
Jadziu wypróbuję,ale co to za mydło potasowe
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
witaj Halinko, mamy juz prawie lato, ja podobnie nie wiedziałam, ze niektore kwiatki eksmitowalam z ogrodka a teraz doceniam ich piekno, podobnie jest barwinkiem a to taka urocza roslina.
To mydło potasowe to chyba szare, ja takie stosuję do psyskania na mszyce.
Halinko to latanie z aparatem szczegolnie jak cos chcę zrobić w sklepie to wyglada nieco dziwnie, ale co mi tam powiedza "baba zwiariowała", goprzej w centrach ogrodniczych bo nie każdy sobie życzy zwrócono mi uwage, natomiast w swoim ogrodku to n iech patrzą i "zazdraszczają" - ze nam sie jeszcze chce tak milo bawic, prawda Halinko?
To mydło potasowe to chyba szare, ja takie stosuję do psyskania na mszyce.
Halinko to latanie z aparatem szczegolnie jak cos chcę zrobić w sklepie to wyglada nieco dziwnie, ale co mi tam powiedza "baba zwiariowała", goprzej w centrach ogrodniczych bo nie każdy sobie życzy zwrócono mi uwage, natomiast w swoim ogrodku to n iech patrzą i "zazdraszczają" - ze nam sie jeszcze chce tak milo bawic, prawda Halinko?
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Taruś masz rację,kiedyś w sklepie też robiłam zdjęcie,a co tam .Oj żeby już nie było majowych przymrozków,to byłoby jak latem,a tak jeszcze są obawy o te nasze roślinki,na razie fajnie rosną ,chociaż trochę strat po zimie jest ,zrobiło się miejsce na nowe nasadzenia .Te sfatygowane przesadziłam w kącik,ale nie wyrzucałam,może jakoś dadzą sobie radę ,wtedy wrócą
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57