Moja Działka-NoeN

Zdjęcia naszych ogrodów.
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Noen, Twoja działka bardzo szybko się zmienia w super ogród. Dużo pracy juz zrobiłeś ale sporo jeszcze przed tobą. Myśle, jednak, że szybko to zrobisz co sobie zaplanowałeś i będzie super.
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj :D
Praca idzie na całego, dobrze, że pogoda dopisuje. Zapowiada sie ciekawie. Sama uwielbiam planować i kombinować a potem czekać na efekty.
Pozdrawiam :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Noen fajnie ,że nie brakuje Ci zapału :D
Domek bardzo ładnie się prezentuje , taki bielusi i czysty, roślinki kwitną ,grill zaliczony....sezon rozpoczęty ;:333 :wink:
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p
Od: 13 cze 2007, o 21:02

Post »

Dzięki za odwiedzenie mojej działeczki :D. Bolą trochę plecki, ale fajnie się pracuję. A jutro znowu. :D
Awatar użytkownika
MagdaMisia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 mar 2009, o 20:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:) witaj Noen!

Oj żebyś wiedział jak mnie plecki bolą - co dzień kopię po trochę mój ogródek, żeby doprowadzić go w końcu do stanu używalności, tak żeby można było chociaż jakiegoś grilla zrobić. Twoja działeczka zapowiada się obiecująco. Zanim ją kupiłeś ziemia była uprawiana - masz łatwiej. U mnie ogród powstaje z przekopanej trawy a z tyłu za domem z przekopywanych i wybieranych chwaścisk - przeważnie roślin wieloletnich, które się rozrosły za bardzo. Życzę dużo zapału do pracy i jak najmniej bolących pleców :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

Ahh i po pracy :D :D ,oczywiście na działce :P . Prawię do końca pomalowałem swój "biały domek". Zasadziłem kwiatki no i czereśnie ;:13 oraz jagódki i porzeczki. Drzewa powoli mają już kwiaty, a i dziś kolejny grilek :P . Zdjęcia dam jutro bo dziś naprawdę niemam już czasu. Pozdrawiam. :D
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

Witam troszkę mnie długo niebyło, ale teraz nadrabiam zaległości :D . Oto zdjęcia tulipanków i nie tylko. :P :P
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kocina
1000p
1000p
Od: 22 lip 2008, o 22:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jaka imponująca floksowa poducha! :D

Kwitnące drzewka owocowe to chyba jeden z najpiękniejszych widoków na świecie - ależ tam u Ciebie musi cudnie pachnieć :)
Pozdrawiam ? Ogródek Marty: 1, 2
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

Witaj kocina :D
No pachnie, pachnie już się nie umiem doczekać tych owoców, a trochę ich mam. w ogóle już tak pięknie zielono jest ahhhh ;:31
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

I jeszcze 2 zdjęcia których zapomniałem wkleić :D .
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

witaj Noen!!!

Na początku gratuluję działki.......to super fajna sprawa mieć kawałek swojej ziemi....
Zobaczysz.......
altanka pięknie pomalowana na biało :wink:
I ten pełny tulipan.......bardzo je lubię
Przed Tobą pracowity rok.....co planujesz zmienić, przerobić, dosadzić, lub ewentualnie wyrzucić :?:
Pozdrawiam..... :wink:
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

Juz parę kwiatów sadziłem lilje, hiacynty, jednoroczne aksamitki itp. :D . Z drzew i krzewów to czereśnie, porzeczkę i jagodę. Ogólnie chcę zrobić skalniaczek razem z oczkiem , lecz na razie zbieram kamienie. Mam 2 drzewa koło siebie tam zamocuje hamak :P :P . Oczywiście jest jeszcze wiele do zrobienia i mam wiele pomysłów, ale na to trzeba mieć czas, a najwazniejsze to pieniądze :wink: .
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

Witam. Trochę mnie niebyło, niemiałem czasu :? . Ale wróciłem. Trochę sie robiło na działce, bo była piękna pogoda :D. Teraz myślę o zrobieniu sklaniaczku, na razie tworzę projekty :P .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”