A na mojej działce oprócz turkucia podjadka,ślimaków,mrówek,jaszczurek, pszczółek i komarów etc ....są jeszcze i nie wadzą nikomu, takie oto ufoludki. Ale to już sprawka moich dzieci...
W moim ogrodzie jest kilka jaszczurek ,masa żab zielonych i czarnych a na skalniaku pająków.Dlatego moje dzieci omijają go , bardzo mnie bawi gdy widzę ich strach w oczach Sama nie jestem lepsza boję sie ich okrutnie
tetawu pisze:A na mojej działce oprócz turkucia podjadka,ślimaków,mrówek,jaszczurek, pszczółek i komarów etc ....są jeszcze i nie wadzą nikomu, takie oto ufoludki. Ale to już sprawka moich dzieci...
U mnie mogło by mieszkać takich stworków masa. ;:49 Muszę pokazać dzieciom, niech zaproszą do naszego ogródka takie stworki -potworki ;:12
A mnie dzisiaj odwiedziła taka żabka. Może nie jest tak pięknie zieloniutka jak Wasze, ale jest moja
Ma jeszcze dużo małego rodzeństwa, mimo że nie mam żadnego zbiornika wodnego. I żyją sobie w trawie i pod kamykami. Jak je spotkam i sfotografuję to pokażę Wam następnym razem