Ogród Fridy - co powstanie z chaosu
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magnolii ciągle nie widać. Danusiu strasznie mnie i nie tylko mnie rozbawiłaś tym zakupem ze zgryzoty .
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadam na chwilę na forum, bo mam mnóstwo roboty, mimo niedzieli.
Ze wstawieniem fotek, jak wiecie, mam kłopot, ale dzięki wskazówkom Pawła postaram się pokombinować. Ogród obfociłam i czekam na wolną chwilę.
Róże ruszyły, jest trochę strat, cebulowe kwitną, magnolie kupiłam małe - ok. 70 cm po 25 zł - muszę się pohamować, bo uległam pokusie i złożyłam zamówionko w Rosarium, ciemiernikowi muszę dokupić kumpli, bo jednemu smutno, pieris po zimie nędzny, pelargonie kwitną i czekają na wyjście z domu, pomidorki w doniczkach rozpychają się i pachną obłędnie, dziwaczek z kłącza ma już blisko mert i przesłania mi połowę okna, nasionka wysiane w styczniu są już małymi roślinkami. Jakież to miłe uczucie, gdy coś z ziemi wychynie.
A przy okazji dzisiejszego wpisu zauważyłam, że minął mi rok na forum.
Pozdrawiam, Danuta
Ze wstawieniem fotek, jak wiecie, mam kłopot, ale dzięki wskazówkom Pawła postaram się pokombinować. Ogród obfociłam i czekam na wolną chwilę.
Róże ruszyły, jest trochę strat, cebulowe kwitną, magnolie kupiłam małe - ok. 70 cm po 25 zł - muszę się pohamować, bo uległam pokusie i złożyłam zamówionko w Rosarium, ciemiernikowi muszę dokupić kumpli, bo jednemu smutno, pieris po zimie nędzny, pelargonie kwitną i czekają na wyjście z domu, pomidorki w doniczkach rozpychają się i pachną obłędnie, dziwaczek z kłącza ma już blisko mert i przesłania mi połowę okna, nasionka wysiane w styczniu są już małymi roślinkami. Jakież to miłe uczucie, gdy coś z ziemi wychynie.
A przy okazji dzisiejszego wpisu zauważyłam, że minął mi rok na forum.
Pozdrawiam, Danuta
- aleksandra2323
- 500p
- Od: 28 cze 2008, o 00:20
- aleksandra2323
- 500p
- Od: 28 cze 2008, o 00:20