Mój ogród - eleka

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Anyu co do szemrania to jeszcze nie dojrzałam.Pewnie za 7 lat stwierdzę,że i owszem woda by się przydała.Te choinki,to nie wszystkie.Teściowa nakupowała i poutykała w różne mjejsca.Wyciągnę je na jesień,a jak przeżyją to dobrze,a jak nie to...
To,że zabrałam się (w marzeniach na razie) za ten kawałek to zasługa Was wszystkich kochani.Teściowa suszy mi głowę,żę od drogi muszą być tuje(dla mnie choinki-choć ładne) w rządku.Broniłam się dwa lata, a teraz mam pomysła.To będzie wilk syty i ...
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Siedzę sobie taka zdechła (dopadło mnie jakieś paskudztwo),to troche sobie powklejam.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

A tak na dobranoc,aniołeczki na noc

Obrazek
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Nikt mnie nie odwiedza, nikt mnie nie kocha.
Chodzę po całym forum,próbując się w nim odnaleźć, ale to niemożliwe.Udało mi sie wstawić cytat ;:33 .Ale skąd bierzecie te linki na interesujące kogoś tematy?Jak jestem u kogoś to sobie zagladam w nie i trafiam na bardzo ciekawe porady.Ale jak do nich dotrzeć, bo chyba jestem ślepa i na str. głównej nie widzę tego.Macie to w małym palcu,czy po prostu uważniej przeglądacie?
Awatar użytkownika
neferett
50p
50p
Od: 25 mar 2007, o 20:33

Post »

Nie płacz mi tu , ja cie własnie odwiedzam, tylko cus mi sie zdjecia nie chcą powiekszać , wiec nie za wiele widze :(
Z tego co udało mi się zobaczyć , to masz całkiem fajnie , kolorowo , a w dodatku niezły majsterkowicz z ciebie , brawo.
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dzięki Neferett.Specjalnie dla Ciebie Obrazek
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

eleka pisze: Chodzę po całym forum,próbując się w nim odnaleźć, ale to niemożliwe.Udało mi sie wstawić cytat ;:33 .Ale skąd bierzecie te linki na interesujące kogoś tematy?Jak jestem u kogoś to sobie zagladam w nie i trafiam na bardzo ciekawe porady.Ale jak do nich dotrzeć, bo chyba jestem ślepa i na str. głównej nie widzę tego.Macie to w małym palcu,czy po prostu uważniej przeglądacie?
Jeśli masz jakieś problemy Elu pisz tutaj lub bezposrednio do moderatorów ,np w wątku do KaRo- zawsze chętnie podpowiadamy .
Na górze strony masz znaczek lupy z napisem wyszukiwarka --- klikasz go i wpisujesz interesującą Cię frazę np.tuje klikasz i wyskakują Ci tematy o tujach uprzednio poruszane na forum .Są tam różne możliwości przeszukiwania forum ,proponuje zaznaczyć kropką trzecią możliwość --- przeszukiwanie tylko tematów wątków---wtedy zawęża się znacznie zakres poszukiwania bo jak widzisz nasze oforum jest ogromne .
Zapoznaj sie z treścia wątków podwieszonych w każdym forum - to będzie dla Ciebie bardzo pomocne np.
wOffTOPIC-Personalne.... są podwieszone adresy do wątków osobistych forumowiczów ---bardzo szybko odnajdziesz zatem wątek konkretnej osoby itd .itd.
Życzę powodzenia w nawigacji po forum i czerpania korzyści z jego lektury.Pozdrawiam. :D
Awatar użytkownika
Andzio
200p
200p
Od: 5 maja 2007, o 19:23

Post »

Witaj!Duże pole do popisu,trawka zielona,kwiatki....no i żeczywiście dzięki forum można dużooo sie dowiedzieć!! :lol: :lol:
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Kontakt:

Post »

Kurczę , też Cię odwiedzam !!! I podobają mi się Twoje kwiatuszki- najbardziej ten biały , z lewej na dole :D To Zawilec ?
Pozdrawiam cieplutko E.
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

KaRo zawsze jesteś w odpowiednim miejscu.Wspaniale pełnisz swoją funkcję.Już teraz wiem, że nie zaznaczałam odpowiedniego okienka
przeszukiwanie tylko tematów wątków---
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jeszcze tylko pokażę z czym dzisiaj walczyłam cały dzień.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A to jeszcze przede mną
Obrazek
siewki wybijającej machonii

Więc jeśli ktoś posadził machonię w złym miejscu, to serdecznie współczuję.A gdyby jeszcze ktoś chciał sadzić machonię, to cały ten dywanik wyskubę i oddam "w dobre rece"
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Tak Ewelinko to zawilec,od zeszłego roku walczę z nim,bo bardzo mi sie rozrósł.Czyżbyś go nie miała?Bardzo chętnie się podzielę z Tobą, czy kimś kto go zechce.
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Kontakt:

Post »

Elu, tego zawilca nie mam, na moje oko to jest Anemone Silvestris.To dość ekspansywna bylina,rozrastająca się podziemnymi kłączami. Jest uroczy !
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Właśnie wróciłam z cudownego ogrodu( w realu).Jest tam wiele ciekawych roślin.Pięknie skomponowane. Właściciele zgodzili się na publikację zdjęć, bo sami nie mają komputera.Byli przedstawiani w którymś z czasopism ogrodniczych, zajęli 20 miejsce na piekny ogród.Rewelka.Akebia- kwitnące cudo, kielichowiec-drugie kwitnące cudo, zresztą same cuda.Jeśli nie kłóci się to z regulaminem pokazałabym Wam chętnie.Padły mi baterie i niewiele mam tych zdjęć, ale są to b.sympatyczni ludzie i każdy kto ma ochotę jest mile widziany,więc wrócę tam jak bumerang.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”