Mój ogród - eleka
Anyu co do szemrania to jeszcze nie dojrzałam.Pewnie za 7 lat stwierdzę,że i owszem woda by się przydała.Te choinki,to nie wszystkie.Teściowa nakupowała i poutykała w różne mjejsca.Wyciągnę je na jesień,a jak przeżyją to dobrze,a jak nie to...
To,że zabrałam się (w marzeniach na razie) za ten kawałek to zasługa Was wszystkich kochani.Teściowa suszy mi głowę,żę od drogi muszą być tuje(dla mnie choinki-choć ładne) w rządku.Broniłam się dwa lata, a teraz mam pomysła.To będzie wilk syty i ...
To,że zabrałam się (w marzeniach na razie) za ten kawałek to zasługa Was wszystkich kochani.Teściowa suszy mi głowę,żę od drogi muszą być tuje(dla mnie choinki-choć ładne) w rządku.Broniłam się dwa lata, a teraz mam pomysła.To będzie wilk syty i ...
Nikt mnie nie odwiedza, nikt mnie nie kocha.
Chodzę po całym forum,próbując się w nim odnaleźć, ale to niemożliwe.Udało mi sie wstawić cytat .Ale skąd bierzecie te linki na interesujące kogoś tematy?Jak jestem u kogoś to sobie zagladam w nie i trafiam na bardzo ciekawe porady.Ale jak do nich dotrzeć, bo chyba jestem ślepa i na str. głównej nie widzę tego.Macie to w małym palcu,czy po prostu uważniej przeglądacie?
Chodzę po całym forum,próbując się w nim odnaleźć, ale to niemożliwe.Udało mi sie wstawić cytat .Ale skąd bierzecie te linki na interesujące kogoś tematy?Jak jestem u kogoś to sobie zagladam w nie i trafiam na bardzo ciekawe porady.Ale jak do nich dotrzeć, bo chyba jestem ślepa i na str. głównej nie widzę tego.Macie to w małym palcu,czy po prostu uważniej przeglądacie?
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jeśli masz jakieś problemy Elu pisz tutaj lub bezposrednio do moderatorów ,np w wątku do KaRo- zawsze chętnie podpowiadamy .eleka pisze: Chodzę po całym forum,próbując się w nim odnaleźć, ale to niemożliwe.Udało mi sie wstawić cytat .Ale skąd bierzecie te linki na interesujące kogoś tematy?Jak jestem u kogoś to sobie zagladam w nie i trafiam na bardzo ciekawe porady.Ale jak do nich dotrzeć, bo chyba jestem ślepa i na str. głównej nie widzę tego.Macie to w małym palcu,czy po prostu uważniej przeglądacie?
Na górze strony masz znaczek lupy z napisem wyszukiwarka --- klikasz go i wpisujesz interesującą Cię frazę np.tuje klikasz i wyskakują Ci tematy o tujach uprzednio poruszane na forum .Są tam różne możliwości przeszukiwania forum ,proponuje zaznaczyć kropką trzecią możliwość --- przeszukiwanie tylko tematów wątków---wtedy zawęża się znacznie zakres poszukiwania bo jak widzisz nasze oforum jest ogromne .
Zapoznaj sie z treścia wątków podwieszonych w każdym forum - to będzie dla Ciebie bardzo pomocne np.
wOffTOPIC-Personalne.... są podwieszone adresy do wątków osobistych forumowiczów ---bardzo szybko odnajdziesz zatem wątek konkretnej osoby itd .itd.
Życzę powodzenia w nawigacji po forum i czerpania korzyści z jego lektury.Pozdrawiam.
Witaj!Duże pole do popisu,trawka zielona,kwiatki....no i żeczywiście dzięki forum można dużooo sie dowiedzieć!!
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Właśnie wróciłam z cudownego ogrodu( w realu).Jest tam wiele ciekawych roślin.Pięknie skomponowane. Właściciele zgodzili się na publikację zdjęć, bo sami nie mają komputera.Byli przedstawiani w którymś z czasopism ogrodniczych, zajęli 20 miejsce na piekny ogród.Rewelka.Akebia- kwitnące cudo, kielichowiec-drugie kwitnące cudo, zresztą same cuda.Jeśli nie kłóci się to z regulaminem pokazałabym Wam chętnie.Padły mi baterie i niewiele mam tych zdjęć, ale są to b.sympatyczni ludzie i każdy kto ma ochotę jest mile widziany,więc wrócę tam jak bumerang.