Moje kwiatuszki cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu
na samym dole stoi liść laurowy,obok niego z długimi listkami imbir,a po lewej stronie z dużymi listkami strelicja.
na samym dole stoi liść laurowy,obok niego z długimi listkami imbir,a po lewej stronie z dużymi listkami strelicja.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ślicznie wygląda ten kwiatuszkowy kącik pełen różnorodności Bananek cudnie wygląda w tej pięknej doniczce-super połączenie No a ta gloksynia ;:8
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
Pelargonie
Witam
Dziewczyny doradźcie mi czy pelargonie balkonowe mogą być podlewane wodą z drożdzami ?? Bo widziałam chyba Marzenka dała przepis na zrobienie takiej wody. Nie chciałabym ich zmarnować.
Dziewczyny doradźcie mi czy pelargonie balkonowe mogą być podlewane wodą z drożdzami ?? Bo widziałam chyba Marzenka dała przepis na zrobienie takiej wody. Nie chciałabym ich zmarnować.
-
Kasiu
dziękuję
kikiola
możesz spokojnie podlewać drożdżami pelargonie i inne balkonowe.Tylko nie rób za mocnej tej mikstury ja swoje balkonowe podlewam juz kilka lat rozrobionymi drożdżami. :P
dziękuję
kikiola
możesz spokojnie podlewać drożdżami pelargonie i inne balkonowe.Tylko nie rób za mocnej tej mikstury ja swoje balkonowe podlewam juz kilka lat rozrobionymi drożdżami. :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
Pelargonia
Dzięki bardzo to jutro z rana kupię świeżuteńkie drożdze i zrobię zaczyn. A jeszcze pytanko ile razy mogę tym podleważ w tygodniu do każdego podlewania czy np 1 - 2 razy w tygodniu ??
-
Ja podlewam raz w tygodniu.1/6 kostki drożdży rozrobiona w 5 l wody.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wow... Ależ zielono ;) Super!
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
-
Basiubasga pisze:Laur ma ogromne liście,pięknie Ci rośnie dlatego go nie rozpoznałam.Miałam kiedyś laurka ale przez zimę mi zdechł,zresztą nie wypuszczał w ogóle listków.Widziałam na giełdzie ale się już nie skusiłam bo on najłatwiejszy w uprawie to chyba nie jest.
on jest bardzo łatwy w hodowli.Stoi sobie w kąciku i tylko go podlewam,nic innego z nim nie robię.Teraz rozsadziłam go bo wysłałam kilka sadzonek forumowiczkom.Przypomnij mi się na wszelki wypadek(już cie zapisałam na sadzonkę jesienną)gdybym zapomniała to na jesieni jak bedę rozsadzać to Ci wyślę.Mam jedną sadzonkę ,ale jest łysa ,obskubana z liści (zużyłam w kuchni)
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Marzenko, gratuluję malutkich fiołeczków Ślicznie wyglądają...
Kwietnik fantastycznie zagospodarowany, a ten bananek - cudo
Muszę Ci się pochwalić, że listek fiołeczka, którego umieściłam w kieliszeczku z wodą, puścił już korzonki Mam nadzieję, że z tymi od Ciebie też pójdzie mi tak ,,łatwo,,
Kwietnik fantastycznie zagospodarowany, a ten bananek - cudo
Muszę Ci się pochwalić, że listek fiołeczka, którego umieściłam w kieliszeczku z wodą, puścił już korzonki Mam nadzieję, że z tymi od Ciebie też pójdzie mi tak ,,łatwo,,
Pozdrawiam, Paula