Tajemniczy ogród
Tajemniczy ogród
warzywniak (sałata, rzodkiewka, botwinka , groszek, cebulka) truskawki wiszące 27szt poziomki 25 szt słoneczniki pomidorki koktajlowe malinowy kapturek ok- 25 sztuk i tu troszkę kwiatków i piękne niezapominajki
Fiołki w fiolecie ukryte w zieleni ,Szukały wiosennych, wonnych promieni.
Rosły spokojnie kusząc motyle.Rosły i rosą kochały chwile.Mój Tajemniczy Ogród
ggdzie mi sie to wszystko zmieści, i kto koło tego będzie chodził- przecież ja się zacharuje. przecież jescze papryka, melony, zioła ..... ooohhhhhh ciężko bedzie
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- MagdaMisia
mieszkam w samym centrum Ciechocinka- 100 m. do tężni i 50 do deptaka- więc choćbym chciała to mi mąż folii nie postawi .
Dlatego wszystko idzie pod słoneczko i świeże powietrze solanki....ale szkoda , że paprykę kupiłam bardziej pod osłony, a tu strasznie wieje, nie wiem czy da radę..... tak poza tym to co dzień coś dosiewam , dosadzam-niedługo nie będzie gdzie grilla postawić
Wczoraj wsadziłam namoczone fasolki ( kilka rodzajów) ,
Roslynn , Tess - zdrowe i własne- ale jestem dumna , ponieważ tak do końca nie wierzyłam , że mi coś z tego siania wyjdzie no i przecież rzuciłam się na głęboką wodę od razu wysiałam wszystko sama , zamiast kupić gotową rozsadę. jedyny minus całej tej sytuacji to to ,że nie mogę doczyścić rąk
wsadziłam również róże ( golden parfum) zakupione na allegro, ale bez listków , nic się na nich nar azie nie dzieje - czy coś jeszcze z nich będzie....
Dlatego wszystko idzie pod słoneczko i świeże powietrze solanki....ale szkoda , że paprykę kupiłam bardziej pod osłony, a tu strasznie wieje, nie wiem czy da radę..... tak poza tym to co dzień coś dosiewam , dosadzam-niedługo nie będzie gdzie grilla postawić
Wczoraj wsadziłam namoczone fasolki ( kilka rodzajów) ,
Roslynn , Tess - zdrowe i własne- ale jestem dumna , ponieważ tak do końca nie wierzyłam , że mi coś z tego siania wyjdzie no i przecież rzuciłam się na głęboką wodę od razu wysiałam wszystko sama , zamiast kupić gotową rozsadę. jedyny minus całej tej sytuacji to to ,że nie mogę doczyścić rąk
wsadziłam również róże ( golden parfum) zakupione na allegro, ale bez listków , nic się na nich nar azie nie dzieje - czy coś jeszcze z nich będzie....
- MagdaMisia
Będziesz miała sporo pracy w ogródku warzywnym , ale pomyśl jaka będziesz zadowolona z plonów
Ślicznie kwitnie karłowate jabłuszko.
To specjalnie dla Ciebie z mojego ogrodu... niebieskie i różowe niezapominajki
pozdrawiam serdecznie
Ślicznie kwitnie karłowate jabłuszko.
To specjalnie dla Ciebie z mojego ogrodu... niebieskie i różowe niezapominajki
pozdrawiam serdecznie
Agnieszka
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...