Moja prywatna kwiaciarenka cz.1
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo Wam dziękuje za tak miłe komplementy
Sabinko Moje begonki, te kupowane wcześniej, Pogubiły prawie wszystkie listki, ale teraz odbijają z kłączy
Aniu u mnie begonki też nie są często spotykane Moja ciocia czasem je przywozi i dlatego udaje mi się je zdobyć
Cieszę się, że begonki się przyjęły A ta co się nie przyjęła to taka z podłużnymi srebrnymi listkami?
A z listka rzeczywiście bardzo trudno jest begonkę rozmnożyć Ja też kilka razy próbowałam i nie wyszło
Sabinko Moje begonki, te kupowane wcześniej, Pogubiły prawie wszystkie listki, ale teraz odbijają z kłączy
Aniu u mnie begonki też nie są często spotykane Moja ciocia czasem je przywozi i dlatego udaje mi się je zdobyć
Cieszę się, że begonki się przyjęły A ta co się nie przyjęła to taka z podłużnymi srebrnymi listkami?
A z listka rzeczywiście bardzo trudno jest begonkę rozmnożyć Ja też kilka razy próbowałam i nie wyszło
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p
Dziękuję dziewczyny
Grażynko a ja nie widziałam u Ciebie tej begonki I na jakiej giełdzie kochana, bo ja nie wiem o żadnej giełdzie w naszych stronach
Grażynko a ja nie widziałam u Ciebie tej begonki I na jakiej giełdzie kochana, bo ja nie wiem o żadnej giełdzie w naszych stronach
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p
Aniu gratuluję więc zakupu begonek Szkoda tylko, że musisz na nie tyle czekać, ale warto
Graszka taki mąż to jest skarb Oby częściej Ci takie zakupy robił
ewasz29 teraz zaczął się sezon na begonki więc na pewno w końcu uda Ci się kupić A jak jesteś zainteresowana, to napisz do mnie na PW to powiem Ci gdzie o nie pytać
Graszka taki mąż to jest skarb Oby częściej Ci takie zakupy robił
ewasz29 teraz zaczął się sezon na begonki więc na pewno w końcu uda Ci się kupić A jak jesteś zainteresowana, to napisz do mnie na PW to powiem Ci gdzie o nie pytać
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p
anoli bardzo dziękuję Mam nadzieję, że chociaż ta begonka nie odchoruje zmiany miejsca
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)