Elila- Mój ogródek-początek.
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Monia! U mnie jest trochę problem z tym cieniem. Tam gdzie posadziłam hosty cień jest tak do godz13. a później nie ma go praktycznie wcale. No cóż, zobaczymy jak będą sobie radziły, a jak nie będzie im pasowało, to coś trzeba będzie wymyślić...Monia68 pisze:Witaj, Ewelino Sporo pracy przed Tobą, ale zapowiada się bardzo ciekawie Ze zdjęć wynika, że hosty rosną na słonecznym stanowisku- radziłabym je zacienić.
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Nareszcie pada ;)
Ładnie tam u Ciebie - widzę, że jesteś amatorką "kwiecia" a nie warzyw podobnie jak większość foremek 8). Ja mam odwrotnego bzika za to. Ale sporo kwiecia też się u mnie znajdzie. Sezon się dopiero zaczyna więc pewnie i zdobyczy przybędzie przez lato.
Trzymam kciuki za ten Twój kawałek raju ;)
Pozdrawiam
Maga
Ładnie tam u Ciebie - widzę, że jesteś amatorką "kwiecia" a nie warzyw podobnie jak większość foremek 8). Ja mam odwrotnego bzika za to. Ale sporo kwiecia też się u mnie znajdzie. Sezon się dopiero zaczyna więc pewnie i zdobyczy przybędzie przez lato.
Pozdrawiam
Maga
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Nie tak do końca u mnie z tym kwieciem. Warzywka też mam tylko na polu za domem! Ja mieszkam na wsi wiec wszystko co niezbędne hodujemy sami.MagdaMisia pisze:Nareszcie pada ;)
Pozdrawiam
Maga