W domu kiełkował mi po około tygodniu, a teraz zaczyna wychodzić ze skrzynki na balkonie (był posiany jakieś dwa tygodnie temu).DorkaWD pisze:U mnie (po 2 tygodniach) nic nie widać Jak długo on kiełkuje?
Dziwaczek - Mirabilis jalapa cz.1
Dziwaczek
Pozdrawiam Kamil
Poznaję regulamin
Poznaję regulamin
Dzięki DZIEWCZYNY!!!
Moje były siane prosto do gruntu (bez namaczania) i pewnie z tego powodu mam opóźnienie
Z tego co piszecie wynika, że dziwaczek to dość łatwa roślinka - oby i moje doświadczenia takie były ;-)
Jak wygląda wschodzący dziwaczek? Może mi już wschodzi a tylko nie potrafiłam go rozpoznać?? ;-) hihi
Możecie pokazać na fotce? PROSZĘ!!
Moje były siane prosto do gruntu (bez namaczania) i pewnie z tego powodu mam opóźnienie
Z tego co piszecie wynika, że dziwaczek to dość łatwa roślinka - oby i moje doświadczenia takie były ;-)
Jak wygląda wschodzący dziwaczek? Może mi już wschodzi a tylko nie potrafiłam go rozpoznać?? ;-) hihi
Możecie pokazać na fotce? PROSZĘ!!
-
- 100p
- Od: 22 sty 2007, o 10:16
- Zaczarowany
- 200p
- Od: 8 mar 2007, o 10:57
- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
- karolina7787
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 15 mar 2007, o 19:30
Dziwaczek
Dziwaczek. Miałam go w tamtym roku. W tym się nie musze martwić, bo po tej zimie sam wykiełkował. Sam sobie rośnie. Nie trzeba się nim szczególnie opiekować. Pozdrawiam
- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Zdjęcia młodych dziwaczków jest post wyżej (mój). Widać dokładnie pierwsze i drugie listki!!
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika