Irlandzki Ogrod Ani.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

All

a ja się cieszę powiem Ci,że wyjechał z tak przepraszam dziwnego, nieobliczalnego, zacofanego kraju.
Jest tam rok, ma dobrą pracę , dom, auto,- tonormalka i stać go na wiele,ludzie są bardzo spokojni,życie płynie spokojnie nie są zawistni i fałszywi jak niestety nasz naród...tutaj jego koledzy - ci bardziej przedsiebiorczy urabiają się po pachy,żeby jakoś żyć....

smutno jest tylko że nie mogę go odwiedzić ot tak, na kawkę....no ale 2 godziny samolotem to też nie koniec świata, no i smutne jest to - ze rządzący i ci i poprzedni - wszyscy nie robią nic żeby zmienić coś dla ludzi młodych...to jest przykre, potrafią tylko z emigrantów robić ofiary itp

samej mi łaziły po głowie takie myśli - ze mogłabym tam wyjechać :lol:
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Witam wszystkich ;:7
Dziś u nas słoneczko ;:2 ale w ogrodzie ciągle błotko..a jutro znowu ma padać według prognozy :cry: Kiedy ja tą magnolie wsadze i hiacynty :?: :(

Geniu-dziękuję za odwiedzinki :D

Alinko-wcale nie takie biedne.. :lol: wiadomo,że czasami jest tęskno i przykro ale zawsze można pojechać do Polski albo rodzinkę zaprosić :D To nie koniec świata :lol:

Tess-200 km,4 godziny autobusem :?: :shock: O matko,długo strasznie..ale to nic.. :lol: Ja jechałam autokarem z Polski do Irlandii 5 razy licząc w obie strony..to dopiero było długo :lol: :lol:Samolotem może z 4 razy leciałam.. A teraz jeżdzimy autem do Polski bo mam dwa pieski i zabieram je ze sobą :lol: :lol:
Tess,nie ma takiego miasta Westmeath-to nazwa hrabstwa.Może chodzi Ci o Mullingar? ale to troszkę dalej od Dublina niż 8 km.Super pomysł z objechaniem wyspy może i odwiedzicie moje miasto??Tylko mam nadzieje,że w sierpniu bo my jedziemy do Polski 1 września :lol:

Pozdrawiam Ania.
Awatar użytkownika
Alll
500p
500p
Od: 8 mar 2009, o 20:08

Post »

To dobrze,że jesteście szczęśliwi. , ;:168
Tylko tak nieraz jest w życiu, że nie każdy może wsiąść do samolotu i być już za chwilę z bliskimi. Mam dziadziusia 94-letniego i opiekuję się nim non-stop więc bardzo, bardzo tęsknię.
Aniu jakie to nie sprawiedliwe, jedni mają deszczu w nadmiarze, a drudzy za mało i biegają z konewkami.
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Oj strasznie nie sprawiedliwe ;:98 Dziś znowu deszcz i 12 stopni a w Polsce ;:3 ;:3

Dzisiejsze zdjęcie magnolii.Pąki zaczynają się rozwijać ;:138
Obrazek

Pozdrawiam Ania.
zorza
50p
50p
Od: 30 wrz 2008, o 12:31

Post »

Aniu przyjmę deszcz ::) , wysyłam duzo duzo słoneczka
pozdrawiam serdecznie:) Małgośka
Zorza w ogrodzie
x-T-s
---

Post »

Aniu

porób fotki jak się rozwinie, ciekawa jestem czy będzie taka jak opisałaś...
U mnie niby weczoraj popadało...ale ziemia sucha:(
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Witam.Dziękuję za słoneczko Gosiu. Chyba jeszcze nie dotarło bo dziś znowu deszcz.. :lol:
Dodaje foteczki,na dwóch pierwszych nowe zakupy przy okazji cotygodniowych w Tesco :D :clematis montana rubens i passiflora caerulea.Na następnych magnolia i bez(jak on pachnie... :shock: )

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pozdrawiam Ania.
x-T-s
---

Post »

Aniu

powojnik montana jest piękny poluję na niego...
Passiflora lubi gorąc, wtedy ładnie kwitnie.

aaa mój syn za dwa tygodnie będzie mieszkał 20 min od Dublina :lol: :lol: cieszę się, bo do Dublina lecę 2 godziny i już będę u niego...a tak jak do tej pory autobus wyjeżdzał z Dublina i 4 godziny ciagnął się do Sligo....porażka.
Teraz to już pikuś....tylko samolot
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Witam.No wkońcu dziś słoneczko było i nie padało :lol: ;:2

Obrazek

Przywieżli nam dzisiaj szopkę do ogrodu tylko jest w częściach,oj będzie co robic w weekend :lol: Mam nadzieje,że pogoda dopisze.Jak zmontujemy wkleje zdjęcie.
Tess:to fajnie,że tak bliziutko będziesz już miała do syna,nie wymęczysz się podróżą..

Pozdrawiam Ania.
Awatar użytkownika
Gosiejka
100p
100p
Od: 22 maja 2008, o 21:52

Post »

Aniu, zazdroszczę Ci pięknych, nowych pędów magnolii!. Moja po przesadzeniu do gruntu zamarła. Zrzuciła wszystkie kwiaty i pąki i stoi... Żyje ale udaje, że nie żyje :shock: . A psiątka masz słodkie :D. Jaka to rasa?
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu coraz ładniej sę robi w Twoim ogródku :) ....wystarczy ,że rozwinie się trochę kwiatów i od razu jest przytulniej i weselej :)
Piesie słodkie....czy to nie te z "Facetów w czerni" :?: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
elila
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2009, o 20:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

No fajnie się zapowiada twój ogródek! Życzę ci powodzenia i wytrwałości! Gustowne majteczki ;:80
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Witam słonecznie ;:2
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki :D
Pieski są rasy mops i to te z "Facetów w czerni" :lol: :lol: Tu zdjęcie z bliska,mają przecudne oczy..

Obrazek

Majteczki sama musiałam przerabiać z dziewczęcych na psie bo nie mogę kupić takich specjalnych na cieczkę dla mojej suni:lol: :lol:

Gosiu moja magnolia jeszcze w donicy,zamierzam ją przesadzić w ten weekend,mam nadzieję,że nic jej nie będzie.. :?

Pozdrawiam Ania.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”