Mój ogródek i działka
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, no, poszalała Ewunia na zakupach i od razu popiękniało w oknach i donicach
A sad - jaki piękny... czyli wszystkie owoce dla Małego Pomocnika są "bez konserwantów" ;)
no i tunel... tego prawdziwie zazdraszczam, bo moje pomidorki hartują się na gruntowym chowie (i oby Zimni Ogrodnicy o nich zapomnieli ;)) a posiana rzodkiewka dopiero będzie miała zamiar startować
Tulipanki urocze...
Ewuś, a jak tam Twoje cudne róże ?
A sad - jaki piękny... czyli wszystkie owoce dla Małego Pomocnika są "bez konserwantów" ;)
no i tunel... tego prawdziwie zazdraszczam, bo moje pomidorki hartują się na gruntowym chowie (i oby Zimni Ogrodnicy o nich zapomnieli ;)) a posiana rzodkiewka dopiero będzie miała zamiar startować
Tulipanki urocze...
Ewuś, a jak tam Twoje cudne róże ?
Ten biało okwiecony krzew to Tawuła wczesna -zapamiętałam nazwe jak spacerowałam po ogrodach.Wyglada jak fontanna.Cudo. Ewo- zakupy kwiatowe w niesamowitych ilościach.?A ta piękna wierzba była u fryzjera zrobić afro?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Witaj Aniu
to fakt zakupy w dużej ilości bo wkładam dużo sadzonek do doniczek bo bardziej mi się to osobiście podoba a poza ty co roku takie same ilości tylko inne rodzaje kwiatów
a co do wierzby to fryzjer był u niej bo to specjalne zamówienie nie do wykonana w salonie
pozdrawiam i dziękuje za odwiedziny
to fakt zakupy w dużej ilości bo wkładam dużo sadzonek do doniczek bo bardziej mi się to osobiście podoba a poza ty co roku takie same ilości tylko inne rodzaje kwiatów
a co do wierzby to fryzjer był u niej bo to specjalne zamówienie nie do wykonana w salonie
pozdrawiam i dziękuje za odwiedziny